Regisseur Jeugd en Gezin (28 uur)

Binnen de gemeente zijn vier jeugdondersteuningsteam (JOT’s) actief en zijn wijkgericht ingericht. De zorg wordt geboden door professionals vanuit, door de gemeente gecontracteerde, lokale en regionale aanbieders. De professionals zijn in dienst van deze netwerkpartners, maar worden door de JOT’s dagelijks aangestuurd door gemeentelijke regisseurs jeugd en gezin. De teams vallen organisatorisch onder de gemeentelijke afdeling Zorg en Samenleving. Als regisseur leg je directe verantwoording af aan de teamcoördinator Jeugd binnen deze afdeling.

We zijn per direct op zoek naar versterking van ons team. Ben jij de regisseur met natuurlijk overwicht die we zoeken die gewend is regie te voeren binnen een klantgerichte omgeving, voor zowel de klant als voor de medewerker?

Interesse in deze vacature? Solliciteer dan voor 27 mei 2019.
De eerste gesprekken vinden plaats in de eerste week van juni, een eventueel tweede gesprek zal daarna worden gepland.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse functionele leiding over de professionals in één van de JOT’s, je draagt daarbij zorg voor een adequaat personeelsbeleid waarbij de juiste begeleiding, instructie, coaching en motivering van professionals geboden wordt en je biedt daarnaast werkbegeleiding/casuïstiek in samenspraak met een gedragsdeskundige, waarbij gestuurd wordt op taaktoedeling en toepassen werkmethoden;

 • Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief inzetten van middelen en budgetten, en daarnaast voor de correcte uitvoering en naleving van gestelde kaders, richtlijnen, processen, werkwijze en realismetermijnen;

 • Je bevordert de integrale aanpak en samenwerking tussen professionals binnen het JOT én professionals en zorg en welzijnspartners binnen het wijknetwerk, en je ziet daarnaast waar nodig toe op naar niet vrij toegankelijke specialistische zorg;

 • Je draagt bij aan de organisatieontwikkeling van het desbetreffende organisatieonderdeel alsook het uitvoeren van overstijgende taken, zoals o.a. het Veiligheidshuis en het Jeugdbeschermingsplein.

Over jou

 • Je beschikt over HBO opleidingsniveau;

 • Je hebt ruime werkervaring en kennis van het Sociaal Domein/jeugdketen en hulp-verleningstrajecten;

 • Je hebt werkervaring van management en leidinggeven (minimaal 3 jaar);

 • Je bent op de hoogte van relevante wet- en regelgeving (o.a. Jeugdwet, WLZ, WMO, AVG) en beschikt daarnaast over actuele kennis van inhoud, trends en ontwikkelingen op het eigen vakgebied en is in staat deze actief in te zetten;

 • Je hebt ervaring met bestuurlijke afstemming en een gemeentelijk takenpakket (pré).

Wat we bieden

 • Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt  maximaal €4.225,- (schaal 10) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur. Deze functie is voor 28 uur.

 • Je krijgt een tijdelijke aanstelling van een jaar, waarna een vaste aanstelling kan volgen.

 • Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid met betrekking tot je inzet en resultaat.

 • Een goede werksfeer met leuke collega’s.

Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Ageeth Schuitemaker (Teamcoördinator Jeugd) via telefoon (0181) 69 61 07 of mail naar pa.schuitemaker@nissewaard.nl.

Om een eerste selectie te kunnen maken willen we je vragen jouw CV en een motivatiebrief bij te sluiten. De eerste gesprekken vinden plaats in de eerste week van juni, een eventueel tweede gesprek zal daarna worden gepland.

De gemeente Nissewaard kent, bij gelijke geschiktheid, een voorrangsbeleid voor interne kandidaten.