Accountmanager/Planner VPW (36 uur)

Ben jij een dynamische medewerker, die beschikt over commerciële daadkracht, een sterke persoonlijkheid en heb je ook nog verstand van ordercoördinatie en productieprocessen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze gecombineerde en veelzijdige functie maak je onderdeel uit van team Sales en Planning, waarin je samen met 10 collega’s de taken rond verkoop, planning en werkvoorbereiding uitvoert. Je weet hoe je nieuwe klanten werft, bestaande klanten onderhoudt, maar tegelijkertijd schakel je om de productieplanning aan te passen. Je beoordeelt daarbij de behoeften van opdrachtgevers en stemt deze af binnen de mogelijkheden en behoeften van VPW.

Je bent een echte ‘spin in het web’ en beschikt over goede commerciële vaardigheden. Je schakelt makkelijk in wat nodig is en past je schema daaropaan. Dankzij jouw plannings- en analytisch vermogen en een scherpe commerciële blik weet je precies wat onze organisatie nodig heeft en weet je orders binnen te halen.

Jij bent een klantgerichte en stevige persoonlijkheid, die onze klanten van uitstekende dienstverlening kan voorzien. Je bent daarbij een volwaardige gesprekspartner en schuwt acquisitie niet. Je adviseert de klant en onderhandelt over de prijs. Dit doe je door proactief mee te werken aan een juiste planning en ordercoördinatie. Je bent ongeveer 3 dagen per week bezig met Sales en 2 dagen met planning.

Loopt jouw hart hiervoor warm en zorg jij er binnenkort voor dat de orders voor ons accounts soepel verlopen? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen

 • Je bent aanspreekpunt voor onze accounts. Je investeert in het relatiebeheer met deze accounts en draagt zorgt voor een uitstekende ordercoördinatie.
 • Je adviseert t.a.v. productie-efficiency en productieprocessen binnen VPW.
 • Je stemt de ordercoördinatie en commerciële activiteiten af met Productie en Ontwikkeling en de commercieel manager.
 • Je draagt zorg voor voorcalculaties, offertes en administratieve begeleiding van orders.
 • Je verzorgt de informatie uit opdrachten ter aansturing van de productie en plant de productiewerkzaamheden en uitbesteed werk in.
 • Je draagt proactief bij aan de verwerving van nieuwe opdrachten met commerciële en/of ontwikkelwaarde voor onze doelgroep.
 • Je werkt nauw samen met je collega’s van de Sales en Planning en adviseert en overlegt daar waar nodig met onze commerciële manager.
 • Technische affiniteit is een pré.

Over jou

 • Je hebt tenminste hbo werk- en denkniveau, een relevant afgeronde commerciële en/of logistieke opleiding en bij voorkeur minimaal 5 jaar werkervaring in een commerciële functie.
 • Je bent bekend met de laatste ontwikkelingen op het gebied van ERP en WMS.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent daarbij netwerkvaardig.
 • Je zet de klant centraal, bent betrokken en voelt je verantwoordelijkheid voor je werk.
 • Je werkt gestructureerd en presteert ook onder hoge werkdruk.
 • Je hebt een ‘hands-on’ mentaliteit en denkt in mogelijkheden, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de resultaten van VPW.
 • Door het vaktechnisch specialistisch, commerciële en sturende karakter van de functie toon je extra inzicht, initiatief en zelfstandigheid.

Over ons

Voorne-Putten Werkt (VPW) is een werkleerbedrijf en is onderdeel van de gemeente Nissewaard. Wij begeleiden dagelijks mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bieden hen werk onder aangepaste omstandigheden. Ook helpen wij hen bij het ontwikkelen en ontplooien van talenten en vaardigheden. Wij bieden daarnaast mensen met een uitkering begeleiding naar werk. Dit doen wij met aandacht en met inzet van onze leerlijnen en ontwikkelinstrumenten. Ieder mens is uniek en heeft unieke talenten. Ons werk is dan ook maatwerk. Met dit maatwerk bieden wij werkzoekenden een mooie kans op werk en mensen met een beperking een zo groot mogelijke kans op deelname aan de reguliere arbeidsmarkt. Wij gaan samen sterk op weg naar werk!

Nissewaard Leert!

Wij willen als organisatie dat onze medewerkers in staat zijn zichzelf constant aan te passen aan de huidige ontwikkelingen in de samenleving. Leren is daarmee een vanzelfsprekendheid binnen de gemeente Nissewaard. Deze lerende organisatie maken we graag samen. En met ‘we’ bedoelen we samen met jou!

Wat we bieden

 • Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal € 4.208,- bruto (schaal 9) per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Dit kun je naar eigen behoefte besteden aan extra inkomen, extra verlof of opleiding(en).
 • Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid met betrekking tot je inzet en resultaat.
 • Arbeidsmarkttoelage in overleg bespreekbaar.
 • Een goede werksfeer met leuke collega’s.

Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met:

Bianca Pijper
Telefoonnummer: 06-43 03 79 40
E-mail: b.pijper@vpwerkt.nl

De gemeente Nissewaard kent, bij gelijke geschiktheid, een voorrangsbeleid voor interne kandidaten.