Administratief Medewerker Heffingen (22 uur)

Ben jij onze nieuwe collega voor #TeamNW? Ben jij een precieze werker met oog voor detail en houd je van een administratieve uitdaging? Solliciteer dan voor 5 november 2021.

Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatiebutton.

Wat ga je doen

Als Administratief Medewerker Heffingen werk je in het team Belastingen en Rechtsbescherming van de eenheid Control & Informatie. Jouw belangrijkste taak is het team ondersteunen bij onderhoud van data, het opleggen van aanslagen en bij bezwaren die worden ingediend. Jij:

 • bent verantwoordelijk voor controle en correctie van data bij bijvoorbeeld uitval van koppelingen;

 • zorgt dat ook bij verhuizende inwoners de data voor de aanslagen blijven kloppen;

 • zorgt voor verminderen tijdvakbelastingen zoals afvalstoffenheffingen en hondenbelasting;

 • controleert aanvragen voor de verschillende leges;

 • levert hiermee een belangrijke bijdrage aan het team Belastingen en daarmee ook aan Nissewaard!

Wie jij bent

Je werkt graag in een open en persoonlijke cultuur. Je leert door te doen en bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Elke dag probeer je in kleine stapjes je werk te vernieuwen en te verbeteren, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de resultaten.

 • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een opleiding tot administratief medewerker gevolgd.

 • Het een pre is als je de opleiding Basiskennis Belastingen hebt gevolgd.

 • Juiste gegevens zijn cruciaal voor dit team, als administratief medewerker wordt van je verwacht dat je accuraat bent.

 • Na een korte inwerkperiode wordt verwacht dat je zelfstandig kunt werken.

Over ons

Werken in Nissewaard betekent samenwerken in het beste van twee werelden: het stadse en het landelijke. In onze moderne organisatie met open cultuur krijg je de ruimte zelf je bijdrage te leveren om zo het verschil te maken voor Nissewaard. De inwoners, ondernemers en organisaties zijn onze drijfveer om van Nissewaard een mooiere plek te maken. We groeien naar een organisatie die leert, goede en snelle diensten en producten levert, proactief en creatief is, maar we zijn er nog niet.

Wij zijn #TeamNW en willen dat onze medewerkers zichzelf constant aanpassen aan de ontwikkelingen in de samenleving. Leren is daarmee vanzelfsprekend voor ons. Deze lerende organisatie maken we graag samen. En met 'we' bedoelen we samen met jou!

Wat wij jou bieden

 • Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal €2.904,00 (schaal 6) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.

 • Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Dit kun je naar eigen behoefte besteden aan extra inkomen, extra verlof of opleiding(en).

 • Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid.

 • Een goede werksfeer met leuke collega's.

Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met:

Solliciteer!

Vertel ons waarom jij bij #TeamNW wilt werken. Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatiebutton. Doe dit voor 5 november 2021. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 8 november 2021.

De gemeente Nissewaard kent, bij gelijke geschiktheid, een voorrangsbeleid voor interne kandidaten.