Adviseur Integraal Management Team (36 uur)

Ben jij onze nieuwe collega voor #TeamNW? Sta je aan het begin van je carrière als bedrijfskundige, voel je je als een vis in het water in een bestuurlijke en hectische omgeving en vind je het leuk om te pionieren in een zelf organiserend team? Solliciteer! Vertel ons waarom jij bij #TeamNW wilt werken. Het maken van een talententest kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Het Integraal Management Team (IMT) voert het beleid van het college en de strategische doelen van het directieteam uit en heeft behoefte aan ondersteuning. Het team is verantwoordelijk voor alle tactische en operationele zaken die zich afspelen in de organisatie, waaronder bedrijfsvoering. Het IMT weegt deze zaken integraal af en is gezamenlijk verantwoordelijk voor de gehele organisatie. Het team heeft daarnaast een adviserende rol richting het directieteam (DT) over de uit te voeren doelstellingen.

Als Adviseur Integraal Management Team ben je sparringpartner voor het IMT en geef je gevraagd en ongevraagd advies op strategisch en tactisch niveau. Jij:

 • bent verantwoordelijk voor de coördinatie van vraagstukken die het IMT uitzet binnen de organisatie en je bewaakt de kwaliteit en eenduidigheid van de informatie.
 • draagt mede zorg voor de voorbereiding, begeleiding en uitwerking van themabijeenkomsten van het IMT.
 • stelt adviezen op voor het IMT, draagt zorg voor de besluitvorming hierover en bent (mede) verantwoordelijk voor de implementatie van besluiten.
 • bent in staat om een project te leiden dat vanuit het IMT wordt geïnitieerd.
 • hebt regelmatig overleg met jouw collega adviseurs van het team Directie- en Bestuursadvies om zorg te dragen voor een goede afstemming tussen IMT en DT.

Je werkt graag in een open en persoonlijke cultuur. Je leert door te doen en bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Elke dag probeer je in kleine stapjes je werk te vernieuwen en te verbeteren, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de resultaten. Jij:

 • hebt academisch werk- en denkniveau, bent bij voorkeur in het bezit van een diploma bedrijfskunde of een soortgelijke richting en hebt affiniteit met bedrijfskundige processen;
 • hebt organisatiesensitiviteit en politiek-bestuurlijk inzicht;
 • bent analytisch en jouw conceptueel vermogen en netwerkvaardigheid zijn groot;
 • kan goed prioriteren en weet hoofd- en bijzaken te scheiden;
 • bent communicatief vaardig, flexibel, neemt initiatief en bent servicegericht.

Werken in Nissewaard betekent samenwerken in het beste van twee werelden: het stadse en het landelijke. In onze moderne organisatie met open cultuur krijg je de ruimte zelf je bijdrage te leveren om zo het verschil te maken voor Nissewaard. De inwoners, ondernemers en organisaties zijn onze drijfveer om van Nissewaard een mooiere plek te maken. We groeien naar een organisatie die leert, goede en snelle diensten en producten levert, proactief en creatief is, maar we zijn er nog niet.

In januari 2023 is ons stadhuis na een grote verbouwing heropend en zijn wij gestart met het hybride werken. Je kunt je werklocatie - afhankelijk van waar het effectief is om jouw werk op dat moment te kunnen doen – zelf kiezen. Zo kun je met collega’s afspreken in het net verbouwde stadhuis of een thuiswerkdag inplannen als je zelfstandig en geconcentreerd aan het werk wil.

Wij zijn #TeamNW en willen dat onze medewerkers zichzelf constant aanpassen aan de ontwikkelingen in de samenleving. Leren is daarmee vanzelfsprekend voor ons. Deze lerende organisatie maken we graag samen. En met ‘we’ bedoelen we samen met jou!

 • Het betreft vooralsnog een functie voor de duur van 1 jaar. Voor het einde van deze periode wordt geëvalueerd of verlenging wenselijk en mogelijk is.
 • Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent. De bijbehorende functieschaal is schaal 11 (indicatief), maximaal € 5.372,- bruto per maand, bij een volledige werkweek van 36 uur).
 • Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto maandsalaris. Dit kun je naar eigen behoefte besteden aan extra inkomen, extra verlof of opleiding(en).
 • Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid.
 • Een goede werksfeer met leuke collega’s.

Neem dan contact op met:

De gemeente Nissewaard kent, bij gelijke geschiktheid, een voorrangsbeleid voor interne kandidaten.