Allround Theatertechnicus (30 uur)

Ben jij onze nieuwe collega voor Theater de Stoep & Centrum voor de Kunsten Spijkenisse? Voel jij je thuis achter de schermen en haal jij energie uit het laten "shinen" van anderen? Solliciteer dan nu en word onderdeel van een dynamisch en flexibel team dat er alles aan doet om een glimlach te toveren op het gezicht van de bezoeker van Theater De Stoep.

Wat ga je doen

Als allround theatertechnicus werk je met 7 collega’s in het team Techniek en Beheer van het Theater De Stoep. Je werkt mee aan professionele theaterproducties en verhuringen (zoals bijvoorbeeld amateurvoorstellingen en congressen). Je houdt je bezig met het opbouwen en afbreken van de voorstellingen en het decor. Tijdens de voorstellingen bedien je het licht en geluid, de videoapparatuur en trekkenwand. Daarnaast onderhoud je de theatertechnische apparatuur en verricht je klein onderhoud aan het gebouw. De werkzaamheden vinden plaats in roosterdienst, waarbij ook ‘s avonds en in de weekenden wordt gewerkt. Met jouw creatieve en innovatieve blik denk je actief mee over nieuwe technologische ontwikkelingen en mogelijkheden.

Over jou

Je werkt graag in een open en persoonlijke cultuur. Je leert door te doen en bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Elke dag probeer je in kleine stapjes je werk te vernieuwen en te verbeteren, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de resultaten.

  • Je hebt een theater technische opleiding op minimaal mbo-niveau en je hebt ervaring in de podiumkunsten; bij een theater en/of bij reisvoorstellingen.
  • Afgeronde opleidingen BMT en NEN3140 strekken tot aanbeveling dan wel heb je de bereidheid om deze te volgen.
  • Je hebt een innoverende en slagvaardige instelling en een grote mate van zelfstandigheid.
  • Je bent een bevlogen teamspeler, die beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent bereid om je (verder) te specialiseren in één of meerdere disciplines van het vak.

Over ons

Theater de Stoep is onderdeel van de Gemeente Nissewaard. Dit theater ontvangt jaarlijks 70.000 theaterbezoekers. In 2018 werden wij uitgeroepen tot “Beste Theater van Nederland”. Het theater beschikt over twee zalen (650 en 200 stoelen), waarin per seizoen rond de 250 voorstellingen worden geprogrammeerd op gebied van cabaret, muziek, dans, toneel, muziektheater, musical, opera en jeugdtheater. Daarnaast wordt het theater verhuurd voor commerciële en culturele evenementen.

Wij zijn #TeamNW en willen dat onze medewerkers zichzelf constant aanpassen aan de ontwikkelingen in de samenleving. Leren is daarmee vanzelfsprekend voor ons. Deze lerende organisatie maken we graag samen. En met ‘we’ bedoelen we samen met jou!

Wat we bieden

  • Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal € 3.301 (schaal 7) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur. Voor het werken in onregelmatige dienst ontvang je een toelage.
  • Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Dit kun je naar eigen behoefte besteden aan extra inkomen, extra verlof of opleiding(en).
  • Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid.
  • Een goede werksfeer met leuke collega’s.

Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met:

Dave den Teuling, Manager Techniek & Beheer

Telefoonnummer: 0181-652213

E-mailadres: d.denteuling@theaterdestoep.nl

Voor meer informatie over het theater, zie www.theaterdestoep.nl

Het Theater De Stoep volgt het werving- en selectiebeleid van de gemeente Nissewaard en kent, bij gelijke geschiktheid, een voorrangsbeleid voor interne kandidaten.