Beheerder Correctief en Preventief Onderhoud gemeentelijke accommodaties (2 vacante functies, 36 uur p/week)

Binnen het cluster Vastgoed van het Team Openbare werken, Parkeren en Gebruik zijn wij op zoek naar 2 enthousiaste collega’s die zich gaan bezighouden met het correctief en preventief onderhoud van de gemeentelijke vastgoedportefeuille. Het cluster vastgoed is verantwoordelijk voor de exploitatie, het gebruik en het technisch onderhoud van ongeveer 250 gemeentelijke accommodaties en objecten.

Interesse in deze vacature? Solliciteer dan voor 18 augustus.

Als Beheerder Correctief en Preventief Onderhoud:

·         draag je zorg voor de uitvoering van en toezicht op het correctieve en preventieve onderhoud aan bouwdelen en gebouw gebonden installaties van de gemeentelijke accommodaties (alle disciplines: bouwkundig, elektrotechnisch, werktuigbouwkundig, liften, sportvelden, etc.).

·         stuur je en zie je toe op de contractpartijen die het preventief en correctief onderhoud uitvoeren.

·         verstrek je opdrachten binnen de bestaande overeenkomsten, draag je zorg voor de inhoudelijke eisen van onderhoudscontracten en lever je actief input voor inkoop- en aanbestedingstrajecten. Hierbij lever je een proactieve bijdrage aan en werk je nauw samen met de Contract- & Leveranciersmanager ten aanzien van het functioneren van contractpartijen en mogelijke verbeteringen binnen de (onderhouds-)contracten.

·         zie je erop toe dat al het correctief en preventief onderhoud aan de gemeentelijke accommodaties wordt uitgevoerd conform wet- en regelgeving (compliance) en het onderhoudskwaliteitsbeleid.

·         werk je nauw samen met je jouw collega’s, de beheerders planmatig onderhoud, voor het meerjarig planmatig- en vervangingsonderhoud aan de hand van de uitkomsten van het correctief en preventief onderhoud.

·         lever je input en draag je bij aan het uitwerken, actualiseren en implementeren van de hoofdprocessen preventief en correctief onderhoud. Mede in relatie tot de overige processen binnen het cluster vastgoed.

Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau op technisch- en/of bouwkundig vakgebied met aanvullende kennis en ervaring op het werkgebied. Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring, het liefst binnen een gemeentelijke of andere overheidsorganisatie. Je hebt de beschikking over het certificaat VCA VOL.

Kennis en ervaring ten aanzien van projectmanagement, PRINCE II is een pre.

Kennis van wet- en regelgeving op het desbetreffende werkterrein en het kunnen toepassen c.q. vertalen hiervan.

Het salaris voor deze functie is maximaal € 4.048,- (schaal 9) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.

Neem dan contact op met Tom Kandou, teamleider cluster Vastgoed op telefoonnummer

06 -34497301. Mailen kan ook: t.kandou@nissewaard.nl

Interesse in deze vacature?

Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatiebutton. Doe dit voor 18 augustus 2021.

De sollicitatiegesprekken en het arbeidsvoorwaardengesprek worden in de week van 23 augustus gevoerd.