Beleidsmedewerker Onderwijshuisvesting (32-36 uur)

Ben jij onze nieuwe collega voor #TeamNW? Die vol energie de krachten weet te bundelen en onderwijspartners mee kan nemen in uitvoering van de plannen. Solliciteer! Binnen een week reageren we op je sollicitatie en gaan graag snel met je in gesprek!

De gemeente Nissewaard bestaat uit zes eenheden, waar de eenheid Maatschappelijke Ontwikkeling (MO) er één van is. De eenheid MO richt zich op beleid, advies en uitvoering rond zorg, welzijn, onderwijs, participatiewet, volksgezondheid, sport en cultuur en is verantwoordelijk voor de uitvoering van de Wmo, de Jeugdwet en de wet Verplichte GGZ. Het team Ontwikkeling valt onder de eenheid MO en bestaat uit 34 medewerkers. In dit team is het beleid rondom het sociaal domein, van ontwikkeling tot implementatie, belegd.

Als Beleidsmedewerker Onderwijshuisvesting werk je in het team Ontwikkeling. Jouw belangrijkste taak is te zorgen voor passende huisvesting voor primair en voortgezet onderwijs met een goede verbinding naar de voorschoolse periode. Jij:

• draagt eraan bij dat schoolgebouwen een verrijking zijn voor de wijk en een centrale plek voor alle inwoners
  • bent breed inzetbaar binnen het sociaal domein, maar je focus ligt op de ontwikkeling en uitvoering van het IHP
  • adviseert je portefeuillehouders, je stelt collegeadviezen en beleidsnota’s op en je beheert een aantal financiële budgetten
  • signaleert ontwikkelingen en trends, en bestudeert nieuwe en in ontwikkeling zijnde wet- en regelgeving
  • participeert namens de gemeente, met een grote mate van zelfstandigheid, in diverse netwerken/overleggen en onderhoudt een nauwe samenwerking met in- en externe partners

Je werkt graag in een open en persoonlijke cultuur. Je leert door te doen en bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Elke dag probeer je in kleine stapjes je werk te vernieuwen en te verbeteren, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de resultaten. Jij:

• hebt een afgeronde Hbo- of academische opleiding;
  • hebt specifieke kennis van wet- en regelgeving mbt huisvesting (WPO, WVO, WEC, verordening huisvesting)
  • kunt jezelf mondeling en schriftelijk helder verwoorden
  • hebt een visie op huisvesting voor onderwijs, zowel op het proces als op inhoud, en durft dat ook uit te dragen
  • bent doelgericht, oplossingsgericht, flexibel, open-minded, kunt incasseren en je hebt een goed ontwikkelde politiek-bestuurlijke antenne
  • bent integer (open en eerlijk) en goed in het opbouwen en onderhouden van relaties, zowel intern als extern

Wij zijn #TeamNW en willen dat onze medewerkers zichzelf constant aanpassen aan de ontwikkelingen in de samenleving. Leren is daarmee vanzelfsprekend voor ons.

Deze lerende organisatie maken we graag samen. En met ‘we’ bedoelen we samen met jou!

• Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal € 4.671,- (schaal 10) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.

Nissewaard Leert!

Wij willen als organisatie dat onze medewerkers in staat zijn zichzelf constant aan te passen aan de huidige ontwikkelingen in de samenleving. Leren is daarmee een vanzelfsprekendheid binnen de gemeente Nissewaard. Deze lerende organisatie maken we graag samen.
    En met ‘we’ bedoelen we samen met jou!

Jacqueline Lentink, Teamleider Ontwikkeling
    Telefoonnummer: (06) 34 49 74 27