Beleidsmedewerker Verkeer en Vervoer (36 uur)

Ben jij onze nieuwe collega voor het team Ruimtelijke Inrichting bij gemeente Nissewaard? Heb je zin om het brede mobiliteitsbeleid van deze jonge gemeente vorm te geven in een dynamische werkomgeving? Solliciteer dan snel!

Als beleidsmedewerker verkeer en vervoer werk je in het team Ruimtelijke Inrichting van de eenheid Ruimtelijke Ontwikkeling. Je wordt onderdeel van de vakgroep Verkeer en Vervoer. Jouw belangrijkste taak is het ontwikkelen en implementeren van toekomstgericht mobiliteitsbeleid en hierover integraal te adviseren zowel intern als extern. Denk daarbij aan thema’s zoals duurzame mobiliteit, deelvervoer, parkeerbeleid en fietsbeleid. Jij:

• levert een belangrijke bijdrage aan het verkeerskundig beleid en je weet hierbij het beleid ook te vertalen naar zichtbare resultaten voor inwoners;
  • kan verkeerskundig adviseren ten behoeve van zowel interne als externe projecten maar ook ten behoeve van bestuurlijke besluitvorming;
  • werkt in deze relatief jonge gemeente met strategische ligging nabij Rotterdam die nog volop in ontwikkeling is aan interessante maatschappelijke opgaven op het gebied van ruimtelijke ordening zoals woningbouw, bereikbaarheid en verduurzaming. Ook regionale samenwerking komt hierbij kijken.

Je werkt graag in een open en persoonlijke cultuur. Je leert door te doen en bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Elke dag probeer je in kleine stapjes je werk te vernieuwen en te verbeteren, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de resultaten. Jij:

• hebt minimaal hbo werk- en denkniveau met ervaring op het gebied van verkeer en vervoer.
  • hebt affiniteit met de thema’s parkeren, duurzame mobiliteit en fietsbeleid.
  • bent samenwerkingsgericht, overtuigend, communicatief sterk en bestuurlijk sensitief.

• Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal €4.671,00 (schaal 10) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.

Raymond van der Sluijs

E-mail: rj.vandersluijs@nissewaard.nl