Buurtsportcoach verenigingsondersteuning & jeugd- en jongerenparticipatie (32-36 uur)

Ben jij onze nieuwe collega voor #TeamNW? Heb jij de passie om sportverenigingen te begeleiden naar een vitaal aanbod en een gezonde toekomstbestendige vereniging? Solliciteer dan voor 17 januari 2022.

Wat je gaat doen

Als Buurtsportcoach verenigingsondersteuning & jeugd- en jongerenparticipatie werk je in het team Preventie en Welzijn van de eenheid Maatschappelijke Ontwikkeling. Je hebt een vaste caseload aan verenigingen waar je ondersteuning aan biedt. Je bent aanspreekpunt voor verenigingen, het afnemen van vitaliteitsscans en je gaat het gesprek aan met sportverenigingen. Daarnaast ben je coördinator van een aantal jeugd- en jongerenprojecten. Jij:

 • geeft/verleent informatie, ondersteuning en advies aan sportverenigingen;

 • werkt wijk- gebiedsgericht en stimuleert sport- en bewegen;

 • coördineert initiatieven en platforms op het gebied van jeugd en jongeren;

 • bent het aanspreekpunt voor het jongerenpanel en kindergemeenteraad.

Wie jij bent

Je werkt graag in een open en persoonlijke cultuur. Je leert door te doen en bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Elke dag probeer je in kleine stapjes je werk te vernieuwen en te verbeteren, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de resultaten. Jij:

 • werkt zelfstandig en acteert proactief richting sportverenigingen;

 • hebt een sportopleiding als achtergrond (minimaal MBO-niveau);

 • bent initiatiefrijk, creatief en bezit doorzettingsvermogen;

 • beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden en bent in staat te motiveren;

 • krijgt energie van het door ontwikkelen, stimuleren en samenbrengen van sport- en bewegen.

Over ons

Werken in Nissewaard betekent samenwerken in het beste van twee werelden: het stadse en het landelijke. In onze moderne organisatie met open cultuur krijg je de ruimte zelf je bijdrage te leveren om zo het verschil te maken voor Nissewaard. De inwoners, ondernemers en organisaties zijn onze drijfveer om van Nissewaard een mooiere plek te maken. We groeien naar een organisatie die leert, goede en snelle diensten en producten levert, proactief en creatief is, maar we zijn er nog niet.

Wij zijn #TeamNW en willen dat onze medewerkers zichzelf constant aanpassen aan de ontwikkelingen in de samenleving. Leren is daarmee vanzelfsprekend voor ons. Deze lerende organisatie maken we graag samen. En met 'we' bedoelen we samen met jou!

Wat we bieden

 • Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal € 3.591,= (schaal 8) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.

 • Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Dit kun je naar eigen behoefte besteden aan extra inkomen, extra verlof of opleiding(en).

 • Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid.

 • Een goede werksfeer met leuke collega's.

Vragen?

Neem dan contact op met:

Nick Tameris, teamleider Preventie en Welzijn
telefoonnummer: 06 -13 31 26 11
e-mail: n.tameris@nissewaard.nl

Solliciteer!

Vertel ons waarom jij bij #TeamNW wilt werken. Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatiebutton. Doe dit voor 17 januari 2022.

De gemeente Nissewaard kent, bij gelijke geschiktheid, een voorrangsbeleid voor interne kandidaten.