Civiele projectleider (32-36 uur)

In Nissewaard werken we hard aan een mooiere gemeente. Dit doen we door de fysieke leefomgeving sterker, beter, leefbaarder, duurzamer en klimaatbestendig te maken, zowel boven als onder de grond! Ga jij ervoor zorgen dat onze ambities werkelijkheid worden? Ga dan aan de slag als Civiele Projectleider (32-36 uur).

• Als civiele projectleider zorg jij ervoor dat de gemeentelijke infrastructuur zowel boven als onder de grond is voorbereid op de toekomst;

• Je bent verantwoordelijk voor diverse projecten, variërend van reconstructies van bestaande infrastructuur tot de inrichting van nieuw openbaar gebied in grotere gebiedsontwikkelingen, die je zowel technisch als financieel tot een goed einde brengt;

• Je hebt veel contact met de opdrachtgevers om de opgave c.q. vraag aan de voorkant helder en scherp te krijgen;

• Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van projecten, soms samen met externe ingenieursbureaus;

• Je stuurt een projectteam aan waarin je collega’s van verschillende vakgroepen in de gelegenheid stelt om mee te denken aan een zo optimale invulling van het project.

• Je bent proactief in het informeren van belanghebbenden en organiseert en begeleidt indien noodzakelijk bewonersparticipatie;

• Je stuurt op kwaliteit, geld en tijd;

• Je bouwt mee aan het verder professionaliseren van projectmatig werken binnen het team Civiel.

• Je hebt een hbo werk- en denkniveau en je beschikt over werkervaring als civiele projectleider.

• Je bent zelfstandig en proactief, maar ook een teamspeler die optreedt als het boegbeeld van het projecten;

• Je hebt ervaring met projectmatig werken, bijv. Prince II;

• Je vindt het leuk om met veel mensen samen te werken, bent doel- en resultaatgericht en omgevingsgericht;

• Je kunt prima functioneren in een politiek gevoelige omgeving en je weet anderen te overtuigen van de meerwaarde van jouw projecten.

• Je bent vernieuwend en je wilt richting geven aan en meedenken over de veranderingen van morgen en de ontwikkeling waar de organisatie zich in bevindt.

• Een uitdagende waarin jij je parttime (32 uur) of fulltime (36 uur) gaat inzetten als civiele projectleider om de gemeente te helpen met een betere en duurzamere leefomgeving.

• Het salaris van een civiele projectleider is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal € 5.169,- (schaal 11) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.

• Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto maandsalaris. Dit kun je bijvoorbeeld besteden aan opleidingen, extra verlof of extra inkomen;

• Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid met betrekking tot je inzet en resultaat.

• Een goede werksfeer met leuke collega's.

• Door de Covid19 maatregelen wordt nu zoveel mogelijk thuis gewerkt. Ook ná Covid19 blijft het mogelijk om (gedeeltelijk) thuis te werken.

Neem dan contact op met Annelies de Groot, teamleider Projecten, telefoonnummer: 06 - 34 32 98 78. Of stuur een e-mail naar ac.degroot@nissewaard.nl.

Interesse in deze vacature?

Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatiebutton.