Coördinator Cluster Parkeerbeheer (36 uur)

Ben jij onze nieuwe collega voor #TeamNW? Ben jij klaar om een cruciale rol te vervullen in het parkeerbeheer van Nissewaard? Solliciteer!

Als Coördinator van het Cluster Parkeerbeheer ben je als functioneel leidinggevende in staat om in nauwe samenwerking met de teamleider, de eenheidsmanager, de beleidsmedewerker Parkeren en de portefeuillehouder nieuwe initiatieven te nemen. Jij kan met creatieve voorstellen komen en (commerciële) acties opzetten en coördineren om de parkeerexploitatie te optimaliseren. Je bent het gezicht en het aanspreekpunt van de gemeentelijke parkeerorganisatie. Je treedt op als opdrachtgever naar de uitvoerend medewerkers en externe leveranciers en draagt zorg voor een continuerende en efficiënte bedrijfsvoering. Je ondersteunt de teamleider en de portefeuillehouder in alle taken gerelateerd aan het aandachtsgebied Parkeren. Je draagt zorg voor een goede aansluiting tussen beleid en uitvoering, treedt op als intermediair tussen de verschillende betrokken teams en eenheden en adviseert gevraagd en ongevraagd bij alle vraagstukken op het gebied van parkeren. Je drive is om samen met de medewerkers te werken aan doelstellingen, toegesneden op de gebruiker en klant, waarbij modern, eigentijds, slim en efficiënt de kernwoorden zijn. Verder weet je wat het werk vraagt aan capaciteiten en competenties en durf je aan te spreken op ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid. Je bent sparringpartner van je medewerkers, je teamleider, de eenheidsmanager en de portefeuillehouder. Door jouw energie weet je mensen te bewegen en te verbinden.

Je bent een belangrijke pion binnen het Coördinatieoverleg Parkeren en verantwoordelijk voor de parkeerexploitatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het analyseren van parkeerdata t.b.v. de kwartaalmonitor Parkeren. Je houdt je bezig met uiteenlopende onderwerpen op strategisch en tactisch niveau. Je komt met innovatieve ideeën, denkt in oplossingen en bent ook in staat om te reflecteren op ingezette acties en te corrigeren daar waar nodig. Je signaleert en bent op de hoogte van wat er speelt, je legt zaken op tafel en verbindt bovenal. Hierin zoek je ook proactief contact met collega’s.

Je werkt graag in een open en persoonlijke cultuur. Je leert door te doen en bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Elke dag probeer je in kleine stapjes je werk te vernieuwen en te verbeteren, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de resultaten. Jij:

 • hebt minimaal hbo+ werk- en denkniveau en bij voorkeur heb je de post-hbo opleiding parkeermanager gevolgd, of je bent bereid deze te gaan volgen;
 • beschikt over leidinggevende vaardigheden. Jouw stijl van leidinggeven is coachend; je geeft vertrouwen en ruimte, maar kunt ook stevig sturen. Het aansturen en enthousiasmeren van een groep mensen in uiteenlopende rollen is je op het lijf geschreven;
 • hebt ervaring met het werken in een politiek-bestuurlijke context. Je voelt zaken goed aan, hebt inzicht in de verschillende krachtenvelden en kunt risico’s goed inschatten;
 • hebt affiniteit met het vakgebied Parkeren en het vermogen hier een visie op te ontwikkelen. Projectmatig werken en kennis van (parkeer)exploitaties en bedrijfsvoering zijn jou bekend.

Werken in Nissewaard betekent samenwerken in het beste van twee werelden: het stadse en het landelijke. In onze moderne organisatie met open cultuur krijg je de ruimte zelf je bijdrage te leveren om zo het verschil te maken voor Nissewaard. De inwoners, ondernemers en organisaties zijn onze drijfveer om van Nissewaard een mooiere plek te maken. We groeien naar een organisatie die leert, goede en snelle diensten en producten levert, proactief en creatief is, maar we zijn er nog niet.

Wij zijn #TeamNW en willen dat onze medewerkers zichzelf constant aanpassen aan de ontwikkelingen in de samenleving. Leren is daarmee vanzelfsprekend voor ons. Deze lerende organisatie maken we graag samen. En met ‘we’ bedoelen we samen met jou!

 • Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal € 5.009,- (schaal 10) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Dit kun je naar eigen behoefte besteden aan extra inkomen, extra verlof of opleiding(en).
 • Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid met betrekking tot je inzet en resultaat.
 • Een goede werksfeer met leuke collega’s in een lerende organisatie.
 • Werken op een flexibele werkplek in een modern vormgegeven gemeentehuis.

Neem dan contact op met:

 • Tom Kandou, (interim) Teamleider Openbare Werken, Parkeren en Gebruik
  Telefoonnummer: 06-34 49 73 01
  E-mail: t.kandou@nissewaard.nl

De gemeente Nissewaard kent, bij gelijke geschiktheid, een voorrangsbeleid voor interne kandidaten.