Enthousiaste Bedrijfscontactfunctionaris (32-36 uur)

Heb jij een commercieel hart en wil je helpen om het ondernemersklimaat van de gemeente Nissewaard te versterken? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Het team Ruimtelijke Inrichting is op zoek een bedrijfscontactfunctionaris die voor de ondernemers het gezicht is vanuit de gemeente. Wanneer je deze uitdaging aan wilt gaan, solliciteer dan!

Als Bedrijfscontactfunctionaris ben je het eerste aanspreekpunt voor ondernemers binnen de gemeente Nissewaard. Je bent als relatiebeheerder extern gericht en dienstverlenend naar ondernemers toe. Je gaat op pad naar ondernemers en denkt proactief met hen mee bij knelpunten die zij ervaren en kansen die zij zien. Je signaleert ontwikkelingen bij het plaatselijke bedrijfsleven en speelt deze door in de organisatie.

Deze functie moet binnen de gemeente Nissewaard nog ontwikkeld worden. Je krijgt de mogelijkheid om samen met je collega’s van de vakgroep Economie die functie naar jouw hand te ontwikkelen.

Concrete taken die ook onderdeel zijn van deze functie zijn;

• Het helpen organiseren van ondernemers.
  • Deelname aan gestructureerd overleg tussen de gemeente en de ondernemersvereniging(en).
  • De wethouder(s) op de hoogte houden van ontwikkelingen bij de lokale ondernemers.
  • Informeren van je beleidscollega’s over relevante ontwikkelingen bij lokale ondernemers en de mogelijke impact daarvan op de diverse beleidsvelden.
  • Het actueel houden van de website Ondernemen (als digitaal loket voor ondernemers).

Maar zoals gezegd, met jouw komst ontwikkelt deze functie zich ook. Je hebt een eigen inbreng daarbij en bepaalt dit samen met de collega’s van de vakgroep Economie.

Je werkt graag in een open en persoonlijke cultuur. Je leert door te doen en bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Elke dag probeer je in kleine stapjes je werk te vernieuwen en te verbeteren, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de resultaten. Jij:

• hebt minimaal hbo werk- en denkniveau.
  • hebt affiniteit met ondernemers en netwerken zit in je bloed.
  • bent samenwerkingsgericht, overtuigend, communicatief sterk en bestuurlijk sensitief.

Heb jij (bijvoorbeeld) ervaring in de rol van accountmanager of relatiemanager en wil je jezelf ontwikkelen in deze voor Nissewaard nieuwe rol, neem dan de stap en neem contact met ons op!

In januari 2023 is ons stadhuis na een grote verbouwing heropend en zijn wij gestart met het hybride werken. Je kunt je werklocatie - afhankelijk van waar het effectief is om jouw werk op dat moment te kunnen doen – zelf kiezen. Zo kun je met collega’s afspreken in het net verbouwde stadhuis of een thuiswerkdag inplannen als je zelfstandig en geconcentreerd aan het werk wilt.

• Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal €4.671,- (schaal 10) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.

• Hannah Apell
    Telefoonnummer: 06-48 46 01 93