HR-Adviseur (36 uur)

Word jij onze nieuwe collega voor #TeamNW? Ben jij energiek en enthousiast, maar ook verbindend, vernieuwend en vakkundig? Solliciteer dan snel!

Wat je gaat doen

Als HR-adviseur werk je in het team Advies van de eenheid Dienstverlening. Jij bent de sparringpartner voor teamleiders, managers en collega’s voor allerhande HR-vraagstukken. Jij:

 • ziet de grote lijnen, bent in staat om op een coachende inventieve manier te adviseren vanuit je expertise.
 • begrijpt de business, signaleert knelpunten en biedt een frisse blik op het vakgebied.
 • bent een verbinder tussen de verschillende teams en eenheden, adviseurs van andere disciplines en HR-collega’s.
 • denkt mee met je collega’s, houdt focus en draagt bij aan implementatie, doorontwikkeling en uitvoering van diverse HR thema’s, zoals organisatieontwikkeling, arbeidsmarkt-communicatie en strategische personeelsplanning.

Over jou

Je werkt graag in een open en persoonlijke cultuur. Je leert door te doen en bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Je bent ambitieus en gedreven om jezelf te blijven ontwikkelen. Elke dag probeer je in kleine stapjes je werk te vernieuwen en te verbeteren, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de resultaten. Jij:

 • bent een enthousiaste en zelfstandige collega die blij wordt van het werken voor en met mensen.
 • hebt een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van HRM of Bedrijfskunde dan wel hbo werk- en denkniveau en relevante werkervaring.
 • hebt een zakelijk blik, hard op de inhoud en zacht op de relatie en ontdekt de vraag achter de vraag.
 • bent communicatief sterk en stemt je communicatie af op de ander. Goed samenwerken en de juiste mensen betrekken is belangrijk voor jou.
 • bent flexibel, denkt in oplossingen en handelt proactief.

Over ons

Werken in Nissewaard betekent samenwerken in het beste van twee werelden: het stadse en het landelijke. In onze moderne organisatie met open cultuur krijg je de ruimte zelf je bijdrage te leveren om zo het verschil te maken voor Nissewaard. De inwoners, ondernemers en organisaties zijn onze drijfveer om van Nissewaard een mooiere plek te maken. We groeien naar een organisatie die leert, goede en snelle diensten en producten levert, proactief en creatief is, maar we zijn er nog niet.

Wij zijn #TeamNW en willen dat onze medewerkers zichzelf constant aanpassen aan de ontwikkelingen in de samenleving. Leren is daarmee vanzelfsprekend voor ons. Deze lerende organisatie maken we graag samen. En met ‘we’ bedoelen we samen met jou!

Wat we bieden

 • Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal € 4.671,- (schaal 10) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Dit kun je naar eigen behoefte besteden aan extra inkomen, extra verlof of opleiding(en);
 • Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid. Hierbij past ook het hybride werken, waarbij het uitgangspunt is dat je je werk op verschillende plekken kan uitvoeren: thuis, op kantoor of een andere locatie.
 • Een goede werksfeer met leuke collega’s in een lerende organisatie met goede doorgroeimogelijkheden.

Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met:

De gemeente Nissewaard kent, bij gelijke geschiktheid, een voorrangsbeleid voor interne kandidaten.