(Junior) Procesregisseur Energietransitie (32-36 uur)

Wil jij energie stoppen in je carrière? En zie jij jezelf uiteindelijk als senior procesregisseur?  Pak dan deze kans om te laten zien wat je in huis hebt en solliciteer!

Interesse in deze vacature? Solliciteer dan voor 4 juli.

Wat je gaat doen

Als (junior) procesregisseur werk je voor het programma Duurzaamheid. Jouw belangrijkste taak is het ondersteunen van wijken om van het aardgas af te stappen en inwoners, bedrijven en organisaties bij zonne-energieprojecten. Je:

·         bent de steun en toeverlaat van een senior projectleider en je helpt mee bij de uitvoering van de warmtetransitie-visie om wijkwarmteplannen te maken samen met inwoners en organisatie.

·         denkt en helpt mee bij het opstellen van het participatieplan, projectplan en uitvoeringsplannen Warmte.

·         bent verantwoordelijk voor de uitvoering van onze ambitie om duurzame energie op te wekken. Je houdt je bezig met het opzetten en uitvoeren van zonne-energieprojecten, bijvoorbeeld het project om daken klimaat-adaptief te maken.

·         weet mogelijk subsidies aan te boren om projecten van de grond te krijgen,

·         wordt in deze functie on the job opgeleid om je door te ontwikkelen tot een senior procesregisseur Energietransitie.

 

Over jou

Je werkt graag in een open en persoonlijke cultuur. Je leert door te doen en bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Elke dag probeer je in kleine stapjes je werk te vernieuwen en te verbeteren, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de resultaten.

·         Je hebt academisch werk- en denkniveau.

·         Procesmatig werken en/of projectmatig creëren zijn op je lijf geschreven.

·         Je hebt aantoonbare affiniteit met duurzaamheid.

·         Je kan prima functioneren in een politiek gevoelige omgeving, hebt politiek gevoel en kunt daarin ook mensen meenemen.

·         Je bent creatief, een stevige persoonlijkheid en communicatief zeer sterk.

 

Wat we bieden

Over ons

Werken in Nissewaard betekent samenwerken in het beste van twee werelden: het stadse en het landelijke. In onze moderne organisatie met open cultuur krijg je de ruimte zelf je bijdrage te leveren om zo het verschil te maken voor Nissewaard. De inwoners, ondernemers en organisaties zijn onze drijfveer om van Nissewaard een mooiere plek te maken. We groeien naar een organisatie die leert, goede en snelle diensten en producten levert, proactief en creatief is, maar we zijn er nog niet.

Wij zijn #TeamNW en willen dat onze medewerkers zichzelf constant aanpassen aan de ontwikkelingen in de samenleving. Leren is daarmee vanzelfsprekend voor ons. Deze lerende organisatie maken we graag samen. En met ‘we’ bedoelen we samen met jou!

 

Wat we bieden

·         Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt voor een junior max. schaal 10 (€4.494,00 bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur) en bij een medior max schaal 11 (€5.169,00 bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur). Doorgroei naar een schaal 12 behoort tot de mogelijkheden.

·         Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Dit kun je naar eigen behoefte besteden aan extra inkomen, extra verlof of opleiding(en).

·         Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid.

·         Een goede werksfeer met leuke collega’s.

 

Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met:

Saskia van Weeren – Programmamanager Duurzaamheid, tel. 06-20893676

email: sv.vanweeren@nissewaard.nl

 

Solliciteer!

Vertel ons waarom jij voor het programma Duurzaamheid wilt werken. Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatiebutton. Doe dit voor 4 juli 2021.

De gemeente Nissewaard kent, bij gelijke geschiktheid, een voorrangsbeleid voor interne kandidaten.