Juridisch adviseur vastgoed en grondzaken (32-36 uur)

Jouw belangrijkste taak is het bieden van een gedegen juridisch advisering en ondersteuning op het gebied van vastgoed en contractovereenkomsten voor collega’s uit de eenheid Ruimtelijk Beheer en de eenheid Ruimtelijke Ontwikkeling. Ben jij deze persoon? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Als juridisch adviseur vastgoed en grondzaken ga je werken voor de eenheden Ruimtelijk Beheer en Ruimtelijke Ontwikkeling. Je opereert zowel vanuit het privaatrecht als het publiekrecht. Jouw belangrijkste taak is het bieden van een gedegen juridische advisering en ondersteuning op het gebied van vastgoed en contractovereenkomsten voor de collega’s uit beide eenheden.

Jij als juridisch adviseur vastgoed en grondzaken:

• Verzorgt primair de eerstelijns juridische advisering omtrent vastgoed

• Bent verantwoordelijk voor het opstellen en het toetsen van overeenkomsten en/of algemene voorwaarden

• Adviseert bij aanbestedingen ten aanzien van vastgoed

• Ondersteunt en bent verantwoordelijk bij het maken van collegeadviezen ten behoeve van de besluitvorming binnen je portefeuille

• Adviseert, ondersteunt en neemt deel aan projecten vanuit je juridische expertise

• Opereert waar nodig in samenwerking met de collega-juristen van de centrale juridische afdeling

Wie jij bent

Als juridisch adviseur vastgoed en grondzaken kom je te werken in een open en persoonlijke cultuur. Je ontwikkelt je verder door te doen en bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Elke dag probeer je je werk te vernieuwen en te verbeteren, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de resultaten. Je staat garant voor juridische kwaliteit en houdt van aanpakken. Je bent iemand die houdt van een dynamische werkomgeving met veel diversiteit aan vraagstukken.

Jij hebt

• Een afgeronde WO-opleiding Rechten, afstudeerrichting Privaatrecht en/of vastgoedrecht of een binnen die rechtsgebieden afgeronde hbo-opleiding met minimaal vijf jaar relevante ervaring binnen het vakgebied (harde eis);

• Kennis van overeenkomstenrecht, onder ander huur;

• Kennis van aanbestedingsrecht;

• Aantoonbare relevante werkervaring met name op het gebied van vastgoed;

• Gevoel voor politiek- bestuurlijke verhoudingen en het functioneren van een overheidsorganisatie (bij voorkeur gemeentelijk) en ervaring met de omgang met B&W en Raad;

• Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

• Een uitdagende functie als juridisch adviseur vastgoed en grondzaken bij onze gemeente Nissewaard met parttime (32 uur) en fulltime (36 uur) mogelijkheden.

• Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt op dit moment € 5.169,00 (schaal 11) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur. Een arbeidsmarkttoelage is eventueel bespreekbaar.

• Een jaarcontract dat bij goed functioneren omgezet zal worden naar een contract voor onbepaalde tijd.

• Thuiswerken is op dit moment de norm maar zal ook in de toekomst nog een grote rol behouden (hybride vorm).

Tom Kandou

t.kandou@nissewaard.nl

Of met:

Rob van Langen

rjg.vanlangen@nissewaard.nl

Solliciteer!

Vertel ons waarom jij bij #TeamNW wilt werken en solliciteer!

De gemeente Nissewaard heeft, bij gelijke geschiktheid, een voorrangsbeleid voor interne kandidaten.