Klantmanager Intensief Sluitende Aanpak (ISA) (36 uur)

De samenleving verandert steeds meer en sneller. Daarmee verandert onze rol als gemeente en vraagt het van ons dat we ons continue kunnen aanpassen. Het verlenen van goede en snelle dienstverlening aan onze inwoners en ondernemers is voor ons belangrijk. Daarbij werken we proactief en creatief samen aan maatschappelijke opgaven die het verschil maken voor inwoners.

In Nissewaard werken ongeveer 800 medewerkers samen voor 85.000 inwoners. De organisatie transformeert naar een flexibele, lerende en eigentijdse organisatie. Onze missie daarbij is “wij werken elke dag aan een eigentijdse organisatie die, samen met de inwoner, Nissewaard een mooiere plek maakt om te leven.” Vernieuwend, verbindend en vakkundig zijn de eigenschappen die we zoeken in nieuwe collega’s.

Onze dienstverlening is o.a. gericht op burgers waarbij sprake is van meervoudige problematiek. In voorkomende gevallen betreft dit maatwerk, waarbij nauwe samenwerking met ketenpartners een vereiste is en op het niveau van de casus regie gevoerd moet kunnen worden.

Interesse in deze vacature? Solliciteer dan voor 4 juni 2020 .

Wat je gaat doen

-Je initieert met name voor de doelgroep ex-gedetineerden, samen met ketenpartners, alles wat met inkomen, werk, zorg, wonen en veiligheid te maken heeft. Deze intensieve samenwerking moet leiden tot een snelle en correcte reactivering van de klant en tot een snelle en duurzame vorm van participatie van de klant aan het maatschappelijk verkeer;

-Je analyseert en interpreteert de hulpvraag en houdt rekening met persoonlijke omstandigheden en individuele mogelijkheden van de klant;

-Je draagt zorg voor de begeleiding en zorg voor de klant: dit kan een uitdaging zijn omdat de klanten vaak veel hebben meegemaakt en een rugzak met zich meedragen. Je bent in staat op casusniveau regie te voeren zodat een optimale dienstverlening geboden kan worden samen met de (eventuele) ketenpartners;

-Je bewaakt de voortgang van de dienstverlening en de resultaten, en zorgt zo nodig voor tijdige bijstelling;

-Je draagt bij aan de ontwikkeling van jouw werkproces binnen de keten meervoudig complexe problematiek werkt hierbij samen met de ketenregisseur.

Over jou

-Je beschikt minimaal over HBO- werk- en denkniveau op het gebied van sociaal juridische dienstverlening;

-Je hebt minimaal drie jaar ervaring binnen dit vakgebied;

-Je hebt basiskennis van de Wmo, strafrecht en Suite (pré);

-Je hebt affiniteit met de doelgroep ex-gedetineerden en met meervoudige problematiek;

-Je kunt omgaan met agressie en bent stressbestendig;

-Je bent communicatief,  sociaal vaardig en je kunt goed netwerken;

-Je hebt gedegen kennis van de sociale kaart;

-Je bent standvastig, resultaatgericht, creatief, pro-actief en samenwerkingsgericht;

-Je bent collegiaal en kunt goed in teamverband werken;

-Je gaat integer om met vertrouwelijke gegevens van klanten.

Wat we bieden

-Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt  maximaal € 3968,- (schaal 9) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.

-Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. We werken o.a. vanuit continu aan verbetering in onze werkprocessen (Lean). Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid met betrekking tot je inzet en resultaat.

-Een goede werksfeer met leuke collega’s.

Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met:

Alie van ’t Hof

0181-696964

Interesse in deze vacature?

Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatiebutton. Doe dit voor 4 juni 2020.

De gemeente Nissewaard kent, bij gelijke geschiktheid, een voorrangsbeleid voor interne kandidaten.