Kwaliteitsmedewerker - WMO en Jeugdwet (24 uur)

Ben jij onze nieuwe collega voor #TeamNW? Jij staat voor kwaliteit, coaching, projectmatig werken en dienstverlening. Solliciteer!

Als kwaliteitsmedewerker – WMO en Jeugdwet werk je in het team Administratie en Kwaliteitsbewaking van de eenheid Maatschappelijke Ontwikkeling. Jouw belangrijkste taak is procesverbetering en optimalisatie. De focus ligt op het voorkomen van problemen in plaats van het verhelpen van problemen, waardoor we meer in staat zijn tijdig in te spelen op veranderingen die plaatsvinden en aan te sluiten op de wensen van de klanten. Jij:

• hebt de leiding over projecten of bent medeverantwoordelijk voor het tot een goed eind brengen van projecten, zoals PGB 2.0, inrichten, vormgeven herindiceren en inrichten Schulinck.
  • voert structureel klantgesprekken en bespreekt periodiek signalen met betrokkenen.
  • bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening en signaleert mogelijke structurele verbeteringen in de dienstverlening.
  • doet voorstellen voor verbeteringen om doorlooptijd te verkorten, uniformiteit te verhogen en afschaling in zorg mogelijk te maken.
  • bent een verbindingsofficier die adviseert over de aanpak van kwaliteitszorg en helpt activiteiten voor kwaliteitsborging en – verbetering in de WMO en jeugd te realiseren.

Je werkt graag in een open en persoonlijke cultuur. Je leert door te doen en bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Elke dag probeer je in kleine stapjes je werk te vernieuwen en te verbeteren, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de resultaten. Jij:

• hebt een afgeronde hbo-opleiding.
  • hebt werkervaring in projectmatig werken binnen het Sociaal Domein.
  • hebt bij voorkeur kennis van gemeentelijke administratiesystemen/applicaties, zoals suites
  • bent in staat om projecten zodanig te begeleiden dat efficiencyverbeteringen plaatsvinden voor zowel de medewerkers als de klanten.
  • hebt het vermogen om flexibel en vol vertrouwen een openhartige relatie stand te brengen, bent in staat om effectief te communiceren (luisteren, doorvragen, empathie, confronteren) en hebt het vermogen om met betrokkenen mogelijkheden te creëren voor continu leren.
  • pakt uitdagingen integraal aan, kunt zelfstandig werken, bent integer en besluitvaardig.

• De functie is vooralsnog voor de duur van een jaar.
  • Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal € 4.671,- (schaal 10) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met:

• Yvonne Koolen, teamleider Adminstratie en Kwaliteitsbewaking
    Telefoonnummer: 06-54 22 21 07