Medewerker Invordering en Kwijtschelding (32 uur)

Ben jij onze nieuwe collega voor #TeamNW? Ben jij een precieze werker met overtuigingskracht en oog voor detail? Solliciteer dan voor 25 mei 2022.

Als Medewerker Invordering en Kwijtschelding werk je in het team Belastingen en Rechtsbescherming van de eenheid Control & Informatie. Jouw belangrijkste taak is het behandelen van kwijtscheldingsverzoeken en het invorderen van diverse gemeentelijke heffingen.

Jij:

• handelt aanvragen met het verzoek tot kwijtschelding af;
  • behandelt beroepen tegen afgewezen kwijtscheldingsverzoeken;
  • verricht invorderingswerkzaamheden, wat onder andere betekent dat je veel telefonisch en schriftelijk contact met inwoners, bedrijven en collega’s hebt;
  • houdt onze gemeentelijke website up-to-date voor wat betreft wijzigingen van wet en regelgeving binnen het vakgebied;
  • handelt terugbetalingen af;
  • levert hiermee een belangrijke bijdrage aan het team Belastingen en daarmee ook aan Nissewaard!

Je werkt graag in een open en persoonlijke cultuur. Je leert door te doen en bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Elke dag probeer je in kleine stapjes je werk te vernieuwen en te verbeteren, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de resultaten.

Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een opleiding tot invorderingsambtenaar gevolgd;

• Het een pre is als je een opleiding op het gebied van kwijtschelding hebt gevolgd;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je kunt goed samenwerken met zowel interne als externe partijen;
  • Na een korte inwerkperiode wordt verwacht dat je zelfstandig kunt werken.

• Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal € 3.301,00 (schaal 7) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.

Carin den Heijer (Teamleider) of José de Leeuw (Medewerker Belastingen) via 14 0181 of via

ce.denheijer@nissewaard.nl / j.deleeuw@nissewaard.nl.