Meewerkend voorman Groen & Schoon (36 uur)

Ben jij onze nieuwe gemotiveerde collega voor #teamNW? Een betrokken, doortastende en hulpvaardige medewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Meewerkend Voorman Groenvoorziening werkt op drie hoofdthema’s:

1. Meewerken en /coachen/ontwikkelen van de medewerkers
  2. Leidinggeven aan medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt
  3. Bewaken van arbeidsomstandigheden, veiligheid en samenwerking.

Je werkt onder verantwoording van de ontwikkel- en werkleider. Je werkt zelf mee, begeleidt, coacht, stuurt en ontwikkelt medewerkers op werken, werkzaamheden en resultaten. Je doet dit op een positieve en uitnodigende manier waardoor medewerkers weten dat ze welkom zijn en dat ze bij Voorne-Putten Werkt iets kunnen leren.

Je vertrekt ’s ochtends met een groepje medewerkers naar een locatie binnen onze regio. Op locatie voer je samen alle voorkomende werkzaamheden uit. Je begeleidt een groep medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het gaat hierom SW-medewerkers, stagiaires van het praktijkonderwijs, medewerkers met een indicatie voor Nieuw Beschut werken en mensen met een Garantiebaan. Je bewaakt en bevordert de voortgang, efficiëntie en kwaliteit van de werkzaamheden. Verder let je op veiligheid en gebruik van Persoonlijke Beschermende Middelen.

• Je hebt minimaal mbo-opleidingsniveau in een relevante richting en hebt ervaring in het groen
  • Je beschikt over de kerncompetenties: resultaatverantwoordelijk, integer en netwerkvaardig
  • Je hebt affiniteit met de sociale werkvoorziening en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Je hebt VCA 1 basisveiligheid.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B(E).
  • Je kan op een rustige en veilige manier met de medewerkers samenwerken.
  • Je kan goed in teamverband werken en medewerkers motiveren.
  • Je kunt plannen en organiseren.
  • Je bent flexibel en kan zonder problemen werken in een permanent veranderende omgeving.

Bij de functie meewerkend voorman passen de volgende eigenschappen:

• voorbeeldrol
  • verbinden en samenwerken
  • vertrouwen schenken
  • vieren van successen
  • visie uitdragen
  • voortdurend verbeteren

Bij Voorne Putten Werkt bieden wij een werkplek aan bijna 400 medewerkers vanuit de Wet sociale werkvoorziening. Daarnaast zijn wij het arbeid- en mensontwikkelbedrijf dat ondersteuning biedt naar werk aan mensen die vanwege een achterstand op de arbeidsmarkt onder de participatiewet vallen.

Samen sterk op weg naar werk, is onze slogan. Belangrijke kernwaarden hierbij zijn professionaliteit, mensgerichtheid, empathisch vermogen en resultaatgerichtheid. Wij zijn voor onze organisatie op zoek naar een Meewerkend Voorman Groenvoorziening. Kan jij goed samenwerken en heb je gevoel voor mensen, dan zoeken we jou.

De medewerkers binnen de afdeling Groen en Schoon zorgen voor goede en tijdige uitvoering van dagelijkse groenprojecten, verzamelen van zwerfafval bij gemeenten en in de buitengebieden van Voorne Putten. De afdeling Groen & Schoon heeft als standplaatsen Spijkenisse en Rockanje, en alle medewerkers zijn voornamelijk buiten aan het werk.

• Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal € 3.301 (schaal 7) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.
  • Het betreft een aanstelling voor een jaar, waarna bij goed functioneren wordt gekeken naar een verlenging of een vast dienstverband;
  • Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid met betrekking tot je inzet en resultaat;

Neem dan contact op met;

Kees Kempe, Teamcoördinator Groen en Schoon

Telefoonnummer: 06-12024561