Objectbeheerder mechanische riolering (36 uur)

Een leuke, dynamische werkomgeving én dagelijks bezig zijn met één van de meest essentiële onderdelen van de waterketen in de gemeente Nissewaard? Dat vind jij bij Stadsbeheer! Samen krijgen wij het voor elkaar!

Interesse in deze vacature? Reageer dan voor 6 september 2019.

De mechanische riolering is een essentieel onderdeel van de waterketen in de gemeente Nissewaard, en het beheer hiervan is van cruciaal belang. Als beheerder mechanische riolering draag je zorg voor alle onderdelen die hier deel van uitmaken en ben je als spin in het web betrokken bij alle gerelateerde taken:

• Je zorgt voor de instandhouding van onze rioolgemalen, minigemalen en randvoorzieningen en je richt je op het optimaal functioneren hiervan;

• Als objectbeheerder verleen je opdrachten, bereid je werkzaamheden voor en zorg je dat ze op de juiste wijze worden uitgevoerd. Je stemt de werkzaamheden zowel intern als extern af met belanghebbenden. Ook houd je de beheergegevens op orde in het Onderhoud Beheer Systeem en stel je jaaroverzichten op ten behoeve van de uitvoering van het onderhoud.

• Je werkt samen met de buitenopzichter bij de afhandeling van meldingen en klachten, brengt in beleid en/of projecten jouw expertise en het beheerbelang in. Samen met de beleidsmedewerker Riolering lever je bijdragen aan evaluaties en doe je voorstellen voor verbetering.

• En je blijft vanzelfsprekend op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het vakgebied.

Of je nu een leergierige starter bent of al meer ervaren in het vakgebied, met een technische HBO opleiding (civiele techniek, werktuigbouw of elektrotechniek) of aantoonbare relevante ervaring ben jij de persoon die ons team wellicht kan komen versterken.

Het is een pré als:

• je kennis hebt van mechanische riolering;

• je kennis hebt van (risicogestuurd) assetmanagent;

• je bekend bent met het projectmatig werken;

• je kennis hebt van de wet- en regelgeving en inzicht in vaktechnische ontwikkelingen;

• je communicatief vaardig bent en beschikt over een goede dosis probleemoplossend vermogen

• Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt  maximaal € 3.805,- (schaal 9) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.

• Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid met betrekking tot je inzet en resultaat.

Marrigje Gerits-de Vos

secleefomgeving@nissewaard.nl

De eerste gesprekken vinden plaats in week 38 (16 september en verder) en een eventueel tweede gesprek in week 39.