Ontwikkelaar Buurtparticipatie en leefbaarheid (36 uur)

Ben jij onze nieuwe projectontwikkelaar meedoen en ontmoeten? Laat ons op jouw meest creatieve manier zien waarom jij geschikt bent voor deze functie!

Interesse in deze vacature? Solliciteer dan voor 4 september 2020.

Het team Preventie en Welzijn staat voor een gezond, gelukkig en veilig Nissewaard. Het team is continue in beweging en onderhoudt contacten met welzijn en zorg partners, onderwijs, cultuur, natuur, sport- en beweegaanbieders en actieve bewoners. Inwoners en verenigingen kunnen bij het team terecht voor advies bij het realiseren van initiatieven, maar ook voor passend (vrijetijds)aanbod. Samen met je collega’s zorg je voor ondersteuning en advies aan het verenigingsleven en actieve bewoners uit de gemeente en voor een programmering van activiteiten en evenementen die hieraan bijdraagt. Meer weten? Bekijk het filmpje https://www.youtube.com/watch?v=E1yyG8v05PU

Wat je gaat doen

Als projectontwikkelaar ‘’buurtparticipatie en leefbaarheid’’ ga je op zoek naar integrale oplossingen voor deelproblemen, leg je verbinding tussen diverse partijen en creëer je toegevoegde waarde binnen wijken/kernen.  

·      Je werkt actief samen met de gebiedsontwikkelaars en buurtcoaches aan programmering van advies, visie op gebiedsgericht werken en activiteiten/evenementen op het sociaal culturele vlak.

·      Je draagt bij aan de ontwikkeling van de wijk door het leggen van verbinding tussen sociaal en fysiek.

·      Je werkt samen met partners uit de wijk zoals inwoners, woningcorporaties en weet duurzame verbindingen te smeden.

·      Je neemt je collega's mee in het gebiedsgericht werken. Daarbij heb je oog voor lange termijn doelen en de dagelijkse behoeften van de inwoners.

·      Je weet je eigen rol gedurende het project aan te passen al naar gelang de behoefte op dat moment (beleidsmaker, deelnemer, uitvoerder).

Over jou

·      Je bent goed in het schrijven en vertalen van een visie naar uitvoeringsplannen.

·      Je hebt een goed analytisch vermogen (proces, data, speelveld).

·      Je kunt goed communiceren, richting bewoners, bestuurders, partners en collega’s.

·      Je zorgt voor draagvlak, een wij-gevoel, een gezamenlijk belang bij partijen.

·      Je houdt oog op de stip aan de horizon.

·      Je bent goed in organiseren en het aansturen van een projectteam (3 tot 4 personen).

·      Je bent goed in het organiseren en leiden van bijeenkomsten (bewoners, partners etc).

·      Je denkt in kansen.

·      Je bent ambitieus, maar tegelijkertijd ook realistisch.

·      Je hebt een afgeronde hbo opleiding.

·      Je hebt aantoonbare ervaring met het werken in projecten.

·      Je hebt basiskennis van de lokale situatie (samenstelling, gebiedsanalyses).

Wat we bieden

·      Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal € 4008,= (schaal 9) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.

·      Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid met betrekking tot je inzet en resultaat.

·      Een aanstelling voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

·      Een goede werksfeer met leuke collega’s.

Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met: Nick Tameris, teamleider Preventie en Welzijn, telefoon (0181) 696347, n.tameris@nissewaard.nl.

Interesse in deze vacature?

Je kunt (creatief!) solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatiebutton. Doe dit voor vrijdag 4 september. Laat ons op jouw meest creatieve manier zien waarom jij geschikt bent voor deze functie!

De gemeente Nissewaard kent, bij gelijke geschiktheid, een voorrangsbeleid voor interne kandidaten.