Ontwikkelaar sport- en bewegen (32 - 36 uur)

Ben jij onze nieuwe collega voor #TeamNW? Heb jij alle functies binnen de sport al vervuld? En ben je klaar om de waarde van sport op meerdere niveaus onder de aandacht te brengen? Solliciteer dan voor 17 januari 2022.

Wat je gaat doen

Als ontwikkelaar sport- en bewegen werk je in het team Preventie en Welzijn van de eenheid Maatschappelijke Ontwikkeling. Je bent het aanspreekpunt op het gebied van sport voor verenigingen, maatschappelijk georiënteerde organisaties, ketenpartners en collega's. Je biedt ondersteuning op vraagstukken en bent hierbinnen de kennis/kunde en aanjager. Realiseert samen met je teamleden het uitvoeringsprogramma op het gebied van sport- en bewegen en zet in op de waarde van sport. Tevens ben je de coördinator van het Lokaal sport- en beweegakkoord. Jij:

 • realiseert het uitvoerings sport- en beweegprogramma van de gemeente Nissewaard;

 • ontwikkelt de vitaliteitsscan en vertaald uitkomsten naar een ondersteuningsprogramma;

 • coördineert team sport binnen team Preventie en Welzijn;

 • bent het aanspreekpunt voor de sportbeleidsmedewerker en werkgroep Lokaal sport- en beweeg akkoord;

 • vertaalt de waarde van sport voor het zorg en welzijnsveld in de gemeente.

Wie jij bent

Je werkt graag in een open en persoonlijke cultuur. Je leert door te doen en bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Elke dag probeer je in kleine stapjes je werk te vernieuwen en te verbeteren, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de resultaten. Jij:

 • werkt zelfstandig en acteert proactief richting interne collega's, ketenpartners en verenigingen;

 • hebt een HBO opleiding als achtergrond (sport, vrijetijdsmanagement bij voorkeur);

 • bent analytisch, initiatiefrijk, creatief en bezit doorzettingsvermogen;

 • beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden en bent in staat te motiveren;

 • bent aanspreekpunt/begeleider van uitvoeringsteam sport (aanvoerder van team sport);

 • beschikt over aantoonbare ervaring op het gebied van verenigingsondersteuning en project- productontwikkeling.

Over ons

Werken in Nissewaard betekent samenwerken in het beste van twee werelden: het stadse en het landelijke. In onze moderne organisatie met open cultuur krijg je de ruimte zelf je bijdrage te leveren om zo het verschil te maken voor Nissewaard. De inwoners, ondernemers en organisaties zijn onze drijfveer om van Nissewaard een mooiere plek te maken. We groeien naar een organisatie die leert, goede en snelle diensten en producten levert, proactief en creatief is, maar we zijn er nog niet.

Wij zijn #TeamNW en willen dat onze medewerkers zichzelf constant aanpassen aan de ontwikkelingen in de samenleving. Leren is daarmee vanzelfsprekend voor ons. Deze lerende organisatie maken we graag samen. En met 'we' bedoelen we samen met jou!

Wat we bieden

 • Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal € 4.048,= (schaal 9) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.

 • Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Dit kun je naar eigen behoefte besteden aan extra inkomen, extra verlof of opleiding(en).

 • Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid.

 • Een goede werksfeer met leuke collega's.

Vragen?

Neem dan contact op met:

Nick Tameris, teamleider Preventie en Welzijn
telefoonnummer: 06 -13 31 26 11
e-mail: n.tameris@nissewaard.nl

Solliciteer!

Vertel ons waarom jij bij #TeamNW wilt werken. Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatiebutton. Doe dit voor 17 januari 2022.

De gemeente Nissewaard kent, bij gelijke geschiktheid, een voorrangsbeleid voor interne kandidaten.