Opzichter met de affiniteit in groen en stadsreiniging – 2 fte

Word jij onze nieuwe Opzichter?

Als opzichter ben je verantwoordelijk voor meerdere vakdisciplines, het onderhoud van het groen en gazon in de wijken maar hou je ook toezicht op de reinigingstaken en waar nodig ondersteun jij collega’s in de buitenruimte. Je draagt er zorg voor dat de wijken er verzorgt uitzien volgens het vastgestelde beleid. Daarnaast ben jij in deze combinatie functie de ogen en oren van de gemeente en een eerste aanspreekpunt voor de inwoners. Je werkt mee aan incidentele en structurele verbeteringen binnen onze afdeling.

Interesse in deze vacature? Solliciteer dan voor 1 maart.

•             Toezicht houden op de uitvoering van de onderhoudscontracten en het DVO;

•             het werken met bestekken en bestekadministratie (RAW/UAV);

•             het behandelen en afhandelen van meldingen;

•             het rapporteren/verslagleggen van werkzaamheden en bouwvergaderingen;

•             het plannen van werkzaamheden met de betrokken collega’s of aannemers;

•             het deelnemen in de calamiteiten organisatie (piket regeling).

•             Een afgeronde MBO-4 opleiding groen en of een cultuurtechnische achtergrond of een door ervaring en training gelijkwaardig niveau;

•             flexibel, resultaatgericht, creatief, klantgericht en gericht op samenwerking;

•             goede communicatieve vaardigheden;

•             projectmatig en zelfstandig kunnen werken;

•             kwaliteitsbewust en omgevingssensitief;

•             in het bezet van een rijbewijs B;

•             ervaring in afval en reinigingsbranche is een pré.

·         Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt  maximaal € 3.591,00 (schaal 8) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.

·         Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Dit kun je naar eigen behoefte besteden aan extra inkomen, extra verlof of opleiding(en).

·         Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid met betrekking tot je inzet en resultaat.

·         Een goede werksfeer met leuke collega’s.

Neem dan contact op met: Eelco Mouthaan (Teamleider Services en Wijkbeheer)

Mobiel: 06-51151390

Email: e.mouthaan@nissewaard.nl

Interesse in deze vacature?

Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatiebutton. Doe dit voor datum 1 maart 2021.