Regisseur Planning & Control (32-36 uur)

Ben jij onze nieuwe collega voor #TeamNW? Neem jij graag de touwtjes in handen en neem je de collega’s hierin mee? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer!

Als Regisseur Planning & Control werk je in het team Financiën van de eenheid Control & Informatie. Jouw belangrijkste taak is om te zorgen voor integrale ondersteuning en professionele advisering. Gemeenten hebben steeds vaker te maken met grote financiële uitdagingen, door ontwikkelingen en strengere financiële uitdagingen. In deze functie ben je een professionele gesprekspartner op alle aspecten van de financiële administratie, Planning & Control, Belasting en Invordering. Samen zorg je voor een moderne en gezonde financiële huishouding. Jij:

• Voert regie op de Planning & Control-cyclus. Je coördineert de Perspectiefnota, de tussentijdse rapportage, de begroting en de jaarstukken. Naast de coördinatie doe je ook de toetsing en analyse op deze producten en bewaak je de inhoudelijke verbanden;
  • Bent op de hoogte van zowel interne als externe ontwikkelingen, die invloed kunnen hebben op de Planning & Control-cyclus;
  • Werkt aan de doorontwikkeling van de P&C-cyclus en stelt kaders en richtlijnen op zoals diverse verordeningen en interne nota’s;
  • Levert een actieve bijdrage aan verschillende projecten die vanuit het team financieel ondersteund worden.

Je werkt graag in een open en persoonlijke cultuur. Je leert door te doen en bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Elke dag probeer je in kleine stapjes je werk te vernieuwen en te verbeteren, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de resultaten. Jij:

• beschikt over aantoonbaar HBO+ of academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur op het gebied van Accountancy, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Bestuurskunde;
  • hebt recente en relevante werkervaring opgedaan binnen de Planning & Control-cyclus en beschikt over actuele BBV-kennis;
  • houdt van samenwerken met je directe collega's, binnen en buiten het team;
  • bent van nature een verbinder en zorgt voor goede contacten met onze contractpartners;
  • bent zowel vasthoudend, als vernieuwend en dienstverlenend.

Werken in Nissewaard betekent samenwerken in het beste van twee werelden: het stadse en het landelijke. In onze moderne organisatie met open cultuur krijg je de ruimte zelf je bijdrage te leveren om zo het verschil te maken voor Nissewaard. De inwoners, ondernemers en organisaties zijn onze drijfveer om van Nissewaard een mooiere plek te maken. We groeien naar een organisatie die leert, goede en snelle diensten en producten levert, proactief en creatief is, maar we zijn er nog niet helemaal.

• Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal € 5.372,00 (schaal 11) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.

Jean-Paul Pijpers, Teamleider Financiën

Telefoonnummer: 06-37270151