Secretaresse (36 uur)

Ben jij dienstverlenend en de ogen en oren van jouw klant? Vind je het leuk om bezig te zijn binnen een dynamische en afwisselende gemeente? Solliciteer dan vóór 31 oktober 2021.

Binnen de eenheid dienstverlening, team ondersteuning valt de secretariële ondersteuning voor zowel burgemeester en wethouders als managers en teamleiders van de eenheden.  Wij streven ernaar om (on)zichtbaar van toegevoegde waarde zijn. We zijn proactief en vernieuwend, leveren service met een glimlach en hebben het organisatiebelang voorop staan.

Om dit te kunnen bereiken, hanteren we de principes van Nissewaard leert door: iedere medewerker levert een toegevoegde waarde voor de dienstverlening, we werken samen in een klantketen en niet per team, we werken volgens logische processen en duidelijke taken en verbinding en samenwerking staat voorop.

Wat ga je doen?

 • Je houdt de agenda’s bij voor jouw klant(en), je bewaakt alle afspraken en zorgt voor een goede prioriteitsstelling. Je hebt hierbij een goed gevoel voor de positie en de belangen van de klant en organisatie (politieke en bestuurlijke sensitiviteit).

 • Je bent de ogen en oren voor je klant, geeft (on)gevraagd advies om zaken efficiënter te regelen en organiseert het werk zo, dat de klant ontzorgd is op secretarieel vlak.

 • Je behandelt het telefoonverkeer, handelt zelfstandig verzoeken af of verbindt door indien nodig. Je beschikt over kennis en deskundigheid van de organisatie.

 • Je bent verantwoordelijk voor het inplannen, organiseren en voorbereiden van periodieke vergaderingen (B&W/MT-vergaderingen), conferenties en overige bijeenkomsten. Je treedt op als gastvrouw bij externe bezoeken. Je verzorgt en organiseert lunchbesprekingen, recepties, vergaderingen op in- en externe locaties, excursies en overige externe bezoeken.

Wie jij bent

Je werkt graag in een open en persoonlijke cultuur. Je leert door te doen en bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Elke dag probeer je in kleine stapjes je werk te vernieuwen en te verbeteren, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de resultaten.

 • Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau en hebt enige jaren werkervaring als secretaresse, managementassistente of ervaring in een andere dienstverlenende functie.

 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team samenwerken. Ondanks dat je niet elke dag op kantoor aan het werk bent, weet je jouw collega’s en klanten goed te vinden en zorg je voor een goede onderlinge afstemming.

 • Je kunt goed plannen en organiseren, je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende onderwerpen en je treedt proactief op.

 • Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Over ons

Werken in Nissewaard betekent samenwerken in het beste van twee werelden: het stadse en het landelijke. In onze moderne organisatie met open cultuur krijg je de ruimte zelf je bijdrage te leveren om zo het verschil te maken voor Nissewaard. De inwoners, ondernemers en organisaties zijn onze drijfveer om van Nissewaard een mooiere plek te maken. We groeien naar een organisatie die leert, goede en snelle diensten en producten levert, proactief en creatief is, maar we zijn er nog niet.

Wij zijn #TeamNW en willen dat onze medewerkers zichzelf constant aanpassen aan de ontwikkelingen in de samenleving. Leren is daarmee vanzelfsprekend voor ons. Deze lerende organisatie maken we graag samen. En met ‘we’ bedoelen we samen met jou!

Wat we bieden

 • Het salaris voor deze functie is maximaal € 3.176,-- (schaal 7) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.

 • Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Dit kun je naar eigen behoefte besteden aan extra inkomen, extra verlof of opleiding(en).

 • Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid.

 • Een goede werksfeer met leuke collega’s.

Vragen of solliciteren?

Voor vragen kun je contact opnemen met Ilse van Zweden, teamleider team Ondersteuning, telefoonnummer: 06-23 35 12 82, email: icl.vanzweden@nissewaard.nl 

Interesse? Solliciteer!

Vertel ons waarom jij bij #TeamNW wilt werken. Je kunt solliciteren tot 31 oktober 2021. 

De gemeente Nissewaard kent, bij gelijke geschiktheid, een voorrangsbeleid voor interne kandidaten.