(Senior) Planner VPW (36 uur)

Ben jij onze nieuwe collega voor #teamNW? Een dynamische medewerker, die beschikt over commerciële daadkracht, een sterke persoonlijkheid en heb je ook nog verstand van ordercoördinatie en productieprocessen? Loopt jouw hart hiervoor warm en zorg jij er binnenkort voor dat de orders voor ons key-account soepel verlopen? Solliciteer dan nu!

Mocht je jezelf nog niet herkennen als (senior) planner, maar meer als junior of medior? Ook dan nodigen we je graag uit om te reageren. Een ontwikkeltraject behoort zeker tot de mogelijkheden!

Wat ga je doen

Als (senior) planner VPW maak je onderdeel uit van een zelf organiserend team Sales en Planning, waarin je samen met 6 collega’s de taken rond verkoop, planning en werkvoorbereiding uitvoert. Je weet als (senior) planner hoe je de productieplanning aanpast, je beoordeelt daarbij de behoeften van opdrachtgevers en stemt deze af binnen de mogelijkheden en behoeften van VPW.

Je bent een echte ‘spin in het web’ en dient hiertoe breed en voortdurend zicht te houden op de productiecapaciteit en productieprocessen binnen je eigen account. Je schakelt makkelijk in wat nodig is en past je schema daarop aan. Dankzij jouw plannings- en analytisch vermogen en een scherpe commerciële blik weet je precies wat onze organisatie nodig heeft en zet en houdt daarmee VPW goed op de kaart bij ons key-account en weet orders binnen te halen. Ook weet je de processen te verbeteren op basis van beschikbare data.

 • Je bent eerste aanspreekpunt voor één van onze belangrijkste key-accounts. Je investeert in het relatiebeheer met dit account en draagt zorgt voor een uitstekende ordercoördinatie.
 • Je begeleidt onze planners waar nodig en bent inhoudelijk voor hen een aanspreekpunt.
 • Je adviseert t.a.v. productie-efficiency en productieprocessen binnen VPW.
 • Je stemt de ordercoördinatie en commerciële activiteiten af met Productie en Ontwikkeling en de commercieel manager.
 • Je draagt zorg voor voorcalculaties, offertes en administratieve begeleiding van orders.
 • Je verzorgt de informatie uit opdrachten ter aansturing van de productie en plant de productiewerkzaamheden en uitbesteed werk in.
 • Je draagt proactief bij aan de verwerving van nieuwe opdrachten met commerciële en/of ontwikkelwaarde voor onze doelgroep.
 • Je werkt nauw samen met je collega’s van de Sales en Planning en adviseert en overlegt daar waar nodig met onze commerciële manager.

Over jou

Jij bent een klantgerichte en stevige persoonlijkheid, die een van onze belangrijkste key-account van uitstekende dienstverlening kan voorzien. Je gaat hoofdzakelijk in gesprek met de coördinatie van ons key-account om de orders soepel te laten verlopen. Je bent daarbij een volwaardige gesprekspartner, treedt op als regievoerder van het totale proces en weet van de hoed en rand. Dit doe je door proactief en met veel technische kennis van het product de juiste planning en ordercoördinatie uit te voeren.

 • Je hebt tenminste HBO-werk- en denkniveau, een relevant afgeronde bedrijfskundige, commerciële en/of logistieke opleiding en bij voorkeur 3 tot 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie. De opleiding Business Proces management geldt hierbij als een pré.
 • Je bent bekend met de laatste ontwikkelingen op het gebied van ERP en WMS.
 • Je hebt meerjarige bedrijfservaring in resultaatsturing en productieprocessen.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent daarbij netwerkvaardig.
 • Je zet de klant centraal, bent betrokken en voelt je verantwoordelijkheid voor je werk.
 • Je werkt gestructureerd en presteert ook onder hoge werkdruk.
 • Je hebt een ‘hands-on’ mentaliteit en denkt in mogelijkheden, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de resultaten van VPW.
 • Door het vaktechnisch specialistisch, commerciële en sturende karakter van de functie toon je extra inzicht, initiatief en zelfstandigheid.

Over ons

Voorne-Putten Werkt (VPW) is een werkleerbedrijf en is onderdeel van de gemeente Nissewaard. Wij begeleiden dagelijks mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bieden hen werk onder aangepaste omstandigheden. Ook helpen wij hen bij het ontwikkelen en ontplooien van talenten en vaardigheden. Wij bieden daarnaast mensen met een uitkering begeleiding naar werk. Dit doen wij met aandacht en met inzet van onze leerlijnen en ontwikkelinstrumenten. Ieder mens is uniek en heeft unieke talenten. Ons werk is dan ook maatwerk. Met dit maatwerk bieden wij werkzoekenden een mooie kans op werk en mensen met een beperking een zo groot mogelijke kans op deelname aan de reguliere arbeidsmarkt. Wij gaan samen sterk op weg naar werk!

Wat we bieden

 • Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal € 4562 bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris.
  Dit kun je naar eigen behoefte besteden aan extra inkomen, extra verlof of opleiding(en).
 • Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid met betrekking tot je inzet en resultaat.
 • Arbeidsmarkttoelage in overleg bespreekbaar.
 • Een goede werksfeer met leuke collega’s.

Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met:

Bianca Pijper

telefoonnummer: 06-43 03 79 40

e-mail: b.pijper@vpwerkt.nl

De gemeente Nissewaard kent, bij gelijke geschiktheid, een voorrangsbeleid voor interne kandidaten.