Teamleider Ondersteuning (36 uur)

Ben jij een vernieuwende, verbindende, vakkundige leidinggevende en zoek jij een uitdagende rol met interessante organisatieopgaven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je kunt tot 11 april 2023 solliciteren. Wij zijn benieuwd naar de reden van jouw interesse, je kennis en ervaring. We maken graag nader kennis met je in een persoonlijk gesprek. De selectie vindt plaats op basis van je CV en sollicitatiebrief. Een assessment, het maken van een casus en opvragen van referenties kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 17 april a.s.

Team Ondersteuning valt onder de eenheid Dienstverlening en bestaat uit ongeveer 38 medewerkers, waaronder de secretariële ondersteuning van bestuur en management, facititaire (project)medewerkers, maar ook de bodedienst en het servicepunt. Samen dragen zij zorg voor de tevredenheid van de afnemers van deze dienstverlening en de doorontwikkeling hiervan.

Je bent een leidinggevend talent met daadkracht. Je drive is om samen met het team te werken aan doelstellingen, toegesneden op de gebruiker en klant, waarbij modern, eigentijds, slim en efficiënt de kernwoorden zijn. Verder weet je wat het werk vraagt aan capaciteiten en competenties en durf je aan te spreken op ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid. Door jouw energie weet je mensen te bewegen en te verbinden. Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het resultaat van je team. Hierbij houdt het team zich bezig met de inhoud en stuur jij met name op hoofdlijnen (kwaliteit, efficiëntie en voortgang).

Daarnaast ben je lid van het MT en in deze rol draag je bij aan de ontwikkeling van de eenheid Dienstverlening als geheel. Je houdt je bezig met uiteenlopende onderwerpen op strategisch en tactisch niveau. Je komt met innovatieve ideeën, denkt in oplossingen en bent ook in staat om te reflecteren op ingezette acties en te corrigeren daar waar nodig. Je signaleert en bent op de hoogte van wat er speelt, je legt zaken op tafel en verbindt bovenal. Hierin sta je ook in nauw contact met je collega-teamleiders.

Jij hebt minimaal hbo+ werk- en denkniveau en beschikt over leidinggevende vaardigheden. Je hebt affiniteit met het aansturen van een groep mensen in uiteenlopende rollen. Ervaring met het werken in een politiek-bestuurlijke context is een pre. Je hebt een coachende stijl van leidinggeven; je geeft vertrouwen en ruimte, maar kunt tegelijkertijd ook stevig sturen indien nodig. Je bent communicatief vaardig en politiek-bestuurlijk sensitief. Je informeert en schakelt tijdig en gemakkelijk op diverse niveaus. Je voelt zaken goed aan, hebt inzicht in de verschillende krachtenvelden en kunt risico’s goed inschatten. Je bent enthousiast en krijgt mensen mee. Je toont voorbeeldgedrag: open, duidelijk en koersvast en spreekt mensen makkelijk aan. Je bent toegankelijk, haalt feedback op en gebruikt deze om je te ontwikkelen. Je hebt een passie voor het werken aan een lerende organisatie en ervaring met het vormgeven van een ‘leven lang leren loopbaan’.

Werken in Nissewaard betekent samenwerken in het beste van twee werelden: het stadse en het landelijke. In onze moderne organisatie met open cultuur krijg je de ruimte zelf je bijdrage te leveren om zo het verschil te maken voor Nissewaard. De inwoners, ondernemers en organisaties zijn onze drijfveer om van Nissewaard een mooiere plek te maken. We groeien naar een organisatie die leert, goede en snelle diensten en producten levert, proactief en creatief is, maar we zijn er nog niet.

In januari 2023 is ons stadhuis na een grote verbouwing heropend en zijn wij gestart met het hybride werken. Je kunt je werklocatie - afhankelijk van waar het effectief is om jouw werk op dat moment te kunnen doen – zelf kiezen. Zo kun je met collega’s afspreken in het net verbouwde stadhuis of een thuiswerkdag inplannen als je zelfstandig en geconcentreerd aan het werk wilt.

Wij zijn #TeamNW en willen dat onze medewerkers zichzelf constant aanpassen aan de ontwikkelingen in de samenleving. Leren is daarmee vanzelfsprekend voor ons. Deze lerende organisatie maken we graag samen. En met ‘we’ bedoelen we samen met jou!

  • Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal € 6.103,- (schaal 12) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.
  • 17,05% Individueel KeuzeBudget (IKB). Dit budget wordt maandelijks gereserveerd en je beslist zelf hoe en wanneer je het IKB wilt gebruiken.
  • Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid met betrekking tot je inzet en resultaat.
  • Een goede werksfeer met leuke collega’s in een lerende organisatie.
  • Werken op een flexibele werkplek in een modern vormgegeven gemeentehuis.

Neem dan contact op met:

  • Mirjam van Houwelingen, manager eenheid Dienstverlening
    Telefoonnummer: 06-28 44 48 25

De gemeente Nissewaard kent, bij gelijke geschiktheid, een voorrangsbeleid voor interne kandidaten.