Technisch medewerker parkeerbeheer (36 uur)

Ben jij onze nieuwe collega voor #TeamNW? Ben jij sociaal, hulpvaardig en hou je van een dynamische werkomgeving? Solliciteer!

Wat je gaat doen

De gemeente Nissewaard heeft het parkeren in het centrum van de stad gereguleerd. Dat wil zeggen dat bezoekers van het centrum voor het parkeren parkeergeld dienen te betalen.

Als Technisch Medewerker Parkeerbeheer werk je in het team Openbare werken, Parkeren en Gebruik van de eenheid Ruimtelijk Beheer. Jouw belangrijkste taak is een bijdrage leveren aan de staat en de uitstraling van de openbare parkeergarages en de parkeerfaciliteiten op straat, en ook de serviceverlening aan de (externe) klanten van Parkeerbeheer. In hoofdlijnen gaat het om de volgende taken;

 • Het toezicht houden op de orde en netheid van de parkeergarages en de parkeerapparatuur op straat in algemene zin;
 • Het zichtbaar aanwezig zijn voor de klant in het kader van de veiligheid in de garages;
 • De klant bijstaan bij problemen met betalingen of andersoortige problemen met parkeerapparatuur in de parkeergarages en parkeerapparatuur op straat;
 • Het verrichten van 1e lijn onderhoud aan de parkeerapparatuur, zowel in de parkeergarages als de parkeerapparatuur op straat;
 • Het in roosterverband openen en sluiten van de parkeergarages en het bemensen van de meldkamer van Parkeerbeheer in de breedste zin van het woord;
 • Het constateren van schade en/of gebreken aan/in de parkeergarages en de parkeerapparatuur op straat, en het doormelden van de gebreken/schaden die niet zelf verholpen kunnen worden aan de betreffende onderhoudspartijen.

Naast deze taken ben je als technisch medewerker Parkeerbeheer ook verantwoordelijk voor de bediening van de Kraanvogelbrug die toegang geeft tot de haven van Spijkenisse.

De functie van Technisch Medewerker Parkeerbeheer in de gemeente Nissewaard is een afwisselende functie in een dynamische omgeving, mede gelet op het omvangrijke takenpakket van het team. Die afwisseling maakt dat het werken bij Parkeerbeheer Nissewaard nooit saai is. Geen dag is hetzelfde.

Over jou

Je werkt graag in een open en persoonlijke cultuur. Je leert door te doen en bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Elke dag probeer je in kleine stapjes je werk te vernieuwen en te verbeteren, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de doelen. Jij:

 • Hebt minimaal een afgeronde vmbo-opleiding, richting elektrotechniek (bij voorkeur aangevuld met het diploma voldoende onderricht persoon “V.O.P.”;
 • Bent in het bezit van het veiligheidscertificaat VCA;
 • Bent in het bezit van minimaal het rijbewijs B;
 • Bent bereid te werken in een vooraf vastgesteld rooster met wisselende diensten van maandag t/m woensdag (flexibel inzetbaar van 7.00 tot 22.30 uur), van donderdag t/m zaterdag (flexibel inzetbaar van 7.00 t/m 23.30 uur) en op zondag (flexibel inzetbaar van 9.30 tot 18.00 uur). Bij toerbeurt heb je een week beschikbaarheidsdienst. D.w.z. dat je bij calamiteiten buiten de hiervoor genoemde diensturen, oproepbaar bent;
 • Bent bereid de opleiding “brugwachter op afstand” te volgen.

Klanten van Parkeerbeheer zijn niet altijd even geduldig en even vriendelijk. Wij zoeken een collega die stressbestendig is en in iedere situatie kalm blijft om de klant naar een uiteindelijke bevredigende situatie te leiden.

Over ons

Werken in Nissewaard betekent samenwerken in het beste van twee werelden: het stadse en het landelijke. In onze moderne organisatie met open cultuur krijg je de ruimte zelf je bijdrage te leveren om zo het verschil te maken voor Nissewaard. De inwoners, ondernemers en organisaties zijn onze drijfveer om van Nissewaard een mooiere plek te maken. We groeien naar een organisatie die leert, goede en snelle diensten en producten levert, proactief en creatief is, maar we zijn er nog niet.

Wij zijn #TeamNW en willen dat onze medewerkers zichzelf constant aanpassen aan de ontwikkelingen in de samenleving. Leren is daarmee vanzelfsprekend voor ons. Deze lerende organisatie maken we graag samen. En met ‘we’ bedoelen we samen met jou!

Wat we bieden

 • Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal € 3.018,- (schaal 6) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Voor het werken in onregelmatigheidsdienst ontvang je een vergoeding.
 • Voor het beschikbaar zijn buiten diensturen ontvang je eveneens een aparte vergoeding.
 • Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Dit kun je naar eigen behoefte besteden aan extra inkomen, extra verlof of opleiding(en).
 • Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid.
 • Een goede werksfeer met leuke collega’s.

Vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met:

 • Tom Kandou, teamleider Openbare werken, Parkeren en Gebruik
  Voor algemene vragen
  Telefoonnummer: 06-34497301
  E-mail: t.kandou@nissewaard.nl
 • Henny de Jong, senior-adviseur Parkeerbeheer
  Voor inhoudelijke vragen
  Telefoonnummer: 06-12283841
  E-mail: hcj.dejong@nissewaard.nl

De gemeente Nissewaard kent, bij gelijke geschiktheid, een voorrangsbeleid voor interne kandidaten.