Technisch medewerker parkeerbeheer (36 uur)

Ben jij onze nieuwe collega voor #TeamNW? Ben jij sociaal, hulpvaardig en hou je van een dynamische werkomgeving? Solliciteer!

De gemeente Nissewaard heeft het parkeren in het centrum van de stad gereguleerd. Dat wil zeggen dat bezoekers van het centrum voor het parkeren parkeergeld dienen te betalen.

Als Technisch Medewerker Parkeerbeheer werk je in het team Openbare werken, Parkeren en Gebruik van de eenheid Ruimtelijk Beheer. Jouw belangrijkste taak is een bijdrage leveren aan de staat en de uitstraling van de openbare parkeergarages en de parkeerfaciliteiten op straat, en ook de serviceverlening aan de (externe) klanten van Parkeerbeheer. In hoofdlijnen gaat het om de volgende taken;

• Het toezicht houden op de orde en netheid van de parkeergarages en de parkeerapparatuur op straat in algemene zin;
  • Het zichtbaar aanwezig zijn voor de klant in het kader van de veiligheid in de garages;
  • De klant bijstaan bij problemen met betalingen of andersoortige problemen met parkeerapparatuur in de parkeergarages en parkeerapparatuur op straat;
  • Het verrichten van 1e lijn onderhoud aan de parkeerapparatuur, zowel in de parkeergarages als de parkeerapparatuur op straat;
  • Het in roosterverband openen en sluiten van de parkeergarages en het bemensen van de meldkamer van Parkeerbeheer in de breedste zin van het woord;
  • Het constateren van schade en/of gebreken aan/in de parkeergarages en de parkeerapparatuur op straat, en het doormelden van de gebreken/schaden die niet zelf verholpen kunnen worden aan de betreffende onderhoudspartijen.

Naast deze taken ben je als technisch medewerker Parkeerbeheer ook verantwoordelijk voor de bediening van de Kraanvogelbrug die toegang geeft tot de haven van Spijkenisse.

De functie van Technisch Medewerker Parkeerbeheer in de gemeente Nissewaard is een afwisselende functie in een dynamische omgeving, mede gelet op het omvangrijke takenpakket van het team. Die afwisseling maakt dat het werken bij Parkeerbeheer Nissewaard nooit saai is. Geen dag is hetzelfde.

Je werkt graag in een open en persoonlijke cultuur. Je leert door te doen en bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Elke dag probeer je in kleine stapjes je werk te vernieuwen en te verbeteren, waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de doelen. Jij:

• Hebt minimaal een afgeronde vmbo-opleiding, richting elektrotechniek (bij voorkeur aangevuld met het diploma voldoende onderricht persoon “V.O.P.”;
  • Bent in het bezit van het veiligheidscertificaat VCA;
  • Bent in het bezit van minimaal het rijbewijs B;
  • Bent bereid te werken in een vooraf vastgesteld rooster met wisselende diensten van maandag t/m woensdag (flexibel inzetbaar van 7.00 tot 22.30 uur), van donderdag t/m zaterdag (flexibel inzetbaar van 7.00 t/m 23.30 uur) en op zondag (flexibel inzetbaar van 9.30 tot 18.00 uur). Bij toerbeurt heb je een week beschikbaarheidsdienst. D.w.z. dat je bij calamiteiten buiten de hiervoor genoemde diensturen, oproepbaar bent;
  • Bent bereid de opleiding “brugwachter op afstand” te volgen.

Klanten van Parkeerbeheer zijn niet altijd even geduldig en even vriendelijk. Wij zoeken een collega die stressbestendig is en in iedere situatie kalm blijft om de klant naar een uiteindelijke bevredigende situatie te leiden.

• Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal € 3.018,- (schaal 6) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.
  • Voor het werken in onregelmatigheidsdienst ontvang je een vergoeding.
  • Voor het beschikbaar zijn buiten diensturen ontvang je eveneens een aparte vergoeding.

• Tom Kandou, teamleider Openbare werken, Parkeren en Gebruik
    Voor algemene vragen