Coronavirus

Kijk op Rijksoverheid.nl voor de laatste ontwikkelingen en antwoorden op de meest gestelde vragen over Coronavirus COVID-19. U kunt telefonisch ook terecht bij het publieksinformatienummer: 0800 - 1351 (tussen 08.00 en 22.00 uur). De website corona.steffie.nl legt voor laaggeletterden of mensen met een verstandelijke beperking op een eenvoudige manier de informatie over het coronavirus uit. Sinds 1 juni kan iedereen met klachten zich laten testen op het coronavirus.

Hieronder vindt u informatie over de maatregelen in gemeente Nissewaard. Het versoepelen van maatregelen kan alleen als het coronavirus onder controle blijft.

Maatregelen vanaf 19 november 2020. Kijk voor meer informatie op rijnmondveilig.nl

De informatie over eventuele verruiming van maatregelen wordt geactualiseerd aan de hand van de officiƫle noodverordening die de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond vaststelt n.a.v. de landelijke maatregelen van het kabinet. Daarom kan het een paar dagen duren, voordat de informatie op deze pagina in lijn is met hetgeen het kabinet bij monde van de minister-president en de minister van VWS via de media naar buiten brengt. Uiteraard doet de gemeente er alles aan de informatie zo actueel mogelijk te houden.