Maatregelen gemeentelijke betalingen

De gemeente Nissewaard neemt maatregelen voor de betaling van onder andere de huur van sportaccommodaties en overige gebouwen.

Uitstel van betalingen aan de gemeente

De gemeente komt verenigingen, stichtingen, ondernemers en particulieren tegemoet bij het betalen van de facturen die de gemeente Nissewaard stuurt. De betalingstermijn die op de factuur staat is standaard 30 dagen. Wie ondanks deze termijn niet in staat is deze factuur te betalen, kan bij de gemeente een betalingsregeling aanvragen.

Gemeentelijke belastingen 2021 gemakkelijker betalen

Bent u ondernemer, zzp'er of inwoner, heeft u het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen 2021 ontvangen en komt u door de maatregelen tegen het Coronavirus in financiƫle problemen? Dan maakt de gemeente Nissewaard het betalen van de gemeentelijke belastingen gemakkelijker voor u.

Parkeerabonnement/vergunning opzeggen (straat en parkeergarage)

Op 23 maart 2020 is per direct de gebruikelijke maand opzegtermijn van een parkeerabonnement (tijdelijk) afgeschaft. De opzegging gaat in op de 1e van de volgende maand. Bijvoorbeeld: bij een opzegging op 23 maart, hoeft u per 1 april niet meer te betalen. Het abonnement of de vergunning is dan ook niet meer geldig.

Huurders van sportaccommodaties en overige gebouwen

In Nissewaard zijn alle sportaccommodaties vanaf maandag 6 juli weer open. Gebruikers wordt gevraagd om daarbij buiten het sporten in de gebouwen gepaste afstand (1,5 meter) van elkaar te houden (en de algemene hygiƫnemaatregelen in acht te nemen).