Testlocatie corona in Spijkenisse

Iedereen met klachten die passen bij het coronavirus (hoesten, verkoudheid en/of koorts) kan getest worden of hij/zij het virus bij zich draagt. De GGD test op verschillende externe testlocaties. Eén van die locaties is in Spijkenisse.

Testlocatie Spijkenisse

In de Michaëlkerk aan het Anjerplein 1 in Spijkenisse is testlocatie voor het coronavirus. De testlocatie is geopend van maandag tot en met vrijdag. Kijk voor de actuele openingstijden en openingsdagen op ggdrotterdamrijnmond.nl.

Parkeren

Kom met de auto, lopend of op de fiets naar de testlocatie. U kunt parkeren op de tijdelijke parkeerplaatsen aan de Willemshoevelaan. Voor fietsers is een tijdelijke fietsenstalling geplaatst.

Testen voor Toegang

De GGD test niet voor evenementen (testen voor toegang). Heeft u een negatief testbewijs nodig voor een evenement? Kijk dan op testenvoortoegang.org.

Aanmelden

U wordt aangeraden een afspraak te maken, dit voorkomt wachtrijen bij de testlocatie. Een afspraak maakt u:

  • op coronatest.nl (hiervoor heeft u uw DigiD nodig).

  • via het landelijke telefoonnummer: 0800 - 1202. Het telefoonnummer is elke dag bereikbaar tussen 8:00 en 20:00 uur. Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand.
  • via het telefoonnummer van de GGD: (010) 443 80 31.

Voorrang voor zorg- en onderwijspersoneel

Personeel in het onderwijs en zorg kunnen zich met voorrang laten testen. Zij worden zoveel mogelijk in de ochtend getest zodat zij 's avonds de testuitslag kunnen krijgen. Deze regeling is van tijdelijke aard.

Zorg- en onderwijspersoneel kan een afspraak maken via een speciaal telefoonnummer. Kijk voor meer informatie over het aanmelden op ggdrotterdamrijnmond.nl.

Lees meer over het met voorrang testen van zorgpersoneel op rijksoverheid.nl.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over het testen op