Maatregelen Reinis en Stadswerf

Het ophalen van huishoudelijk afval en schoonhouden van de stad is een vitale maatschappelijke taak. Als het afval niet of beperkt wordt opgehaald, heeft dat grote gevolgen voor de volksgezondheid, milieuhygiëne en de leefbaarheid in onze gemeente. De medewerkers van Reinis doen hun uiterste best om op zo een veilige manier het afval op te halen en in te zamelen. Maar ook Reinis heeft extra maatregelen moeten nemen vanwege met het coronavirus.

Stadswerf

De Stadswerf van Reinis is weer normaal geopend. Bezoek de Stadswerf alleen als het echt nodig is. Houd rekening met (lange) wachtrijen en de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen.

Mobiel Milieustation

Ook het mobiel milieustation is weer geopend! Ook hier geldt: houd u aan de regels voor een veilig mobiel milieustation bezoek. Kijk op reinis.nl wanneer het mobiel milieustation bij u in de buurt staat.

Legen van ondergrondse restafval containers

Er werken nog steeds veel mensen thuis. Mede hierdoor zijn de ondergrondse containers sneller vol. Reinis werkt met extra inzet van personeel en voertuigen om de containers zo snel mogelijk te legen. Reinis doet haar uiterste best om de overlast tot een minimum te beperken en hoopt op uw begrip.

Kijk voor meer informatie op reinis.nl.