Werk aan de woning

Een lagere energierekening, meer wooncomfort, een huis dat beter past bij uw levensfase en een hogere prijs bij een eventuele verkoop. Uw huis verbeteren en verduurzamen levert tal van voordelen op. Met het actieprogramma Werk aan de woning wil de gemeente Nissewaard u informeren over de mogelijkheden en u inspireren tot daden. Er zijn verschillende manieren om uw woning duurzaam te maken. En wellicht kunt u gebruik maken van subsidie. Op nissewaardwoont.nl/verduurzaming leest u alles over het verduurzamen van uw woning.

WoonWijzerWinkel

Ook bij de WoonWijzerWinkel kunt u terecht met vragen over verduurzaming van uw woning. Dit onafhankelijk energieloket werkt in opdracht van de gemeente om u te helpen de beste oplossing te vinden. De adviezen zijn vrijblijvend en gratis.

U kunt de grote showroom van WoonWijzerWinkel bezoeken in Rotterdam (Heijplaat). Daar kunt u alle toepassingen op het gebied van isolatie, ventilatie, zonnepanelen, warmtepompsystemen, zonneboilers en duurzame materialen bekijken. Kijk voor meer informatie op woonwijzerwinkel.nl.

WoonWijzerWinkel