Erica de Rijke

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk of geregistreerd partnerschap!

Wat een drukke tijd zal dit voor jullie zijn zo richting de belangrijkste dag van jullie leven. Alles tot in de puntjes regelen en dan moet er ook nog een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand gekozen worden. Een lastige keuze, want jullie willen graag iemand met wie het klikt. Iemand die jullie begrijpt en een verhaal vertelt dat bij jullie past.

Om elkaar een beetje te leren kennen kom ik vooraf kennis maken. Tijdens dit gesprek hoor ik graag wat jullie wensen en idee├źn zijn. Zijn er kinderen? Ook die betrekken we bij de ceremonie als jullie dat willen. Of willen jullie misschien een gedeelte van de toespraak in het engels omdat er buitenlandse gasten bij zijn? Ook dat vind ik geen probleem. Eigen muziek, een gedicht of andere creatieve inbreng, ik juich het toe. Het is belangrijk dat jullie je herkennen in de ceremonie en dat deze bijdraagt aan een onvergetelijke trouwdag.

Mijn stijl is persoonlijk, eerlijk, warm en zeker met een vleugje humor. Het is jullie dag en ik vind het fijn en bijzonder dat ik daar deel van uit mag maken.

Ik ben Erica de Rijke, geboren en getogen in de prachtige gemeente Nissewaard.

Hierbij wens ik jullie graag alle succes toe met de voorbereidingen van jullie prachtige dag!