Greet Hennip-Oelius

Mijn naam is Greet Hennip-Oelius en ben sinds 1980 werkzaam bij de gemeente. Naast mijn parttime baan op de afdeling Stadswinkel, voltrek in sinds 1989 huwelijken.

Mijn kernwoorden zijn: warm, liefdevol, stijlvol, betrokken, spontaan en enthousiast.

Graag kom ik twee weken voor de huwelijksdag bij het bruidspaar thuis voor een  kennismakingsgesprek. Dit duurt ongeveer vijf kwartier. Dan neem ik met hen de huwelijksceremonie door. Ook bespreek ik de persoonlijke wensen van het bruidspaar. In principe is alles bespreekbaar. De wensen van het bruidspaar zijn voor mij een belangrijk uitgangspunt bij de huwelijksvoltrekking.

In mijn speech vertel ik ook graag nog een persoonlijk verhaal over de bruid en de bruidegom. Daarom heb ik tijdens het kennismakingsgesprek nog wat persoonlijke vragen aan het bruidspaar. Wanneer er kinderen zijn, kunnen ook zij betrokken worden bij de ceremonie.

Mijn doel is dat het bruidspaar met een goed gevoel kan terugkijken op de mooiste dag van hun leven. Ik wil alles doen wat in mijn vermogen ligt om deze dag tot een onvergetelijke dag te maken.

Het bruidspaar kan mij tot op het laatste moment altijd bellen met vragen of wijzigingen, zodat het helemaal hun ceremonie wordt.

Mijn motto is: “Voorbereiding is het halve werk”.