Renate Luikens

Liefde en huwelijk zijn twee hoogtepunten uit het leven van een bruidspaar.

Een feestelijke dag, wat begint met een officieel gedeelte, een dag waarop twee mensen in het huwelijk treden of hun partnerschap registreren, het is een dag waarop je met een goed gevoel en veel plezier op terug wil kijken.

Graag wil ik mij voorstellen:

Mijn naam is Renate Luikens en sinds 2001 Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand in de gemeente Nissewaard. Het werk als BABS geeft mij heel veel plezier en voldoening!

Als BABS ben ik mede verantwoordelijk voor het slagen van jullie huwelijksdag. En zal er dan ook alles aan doen om de huwelijksplechtigheid een onvergetelijk moment te laten zijn.

Ieder bruidspaar heeft zijn eigen liefdesverhaal, als BABS ben ik daar benieuwd naar. Van jullie verhaal, maak ik een persoonlijke en sfeervolle toespraak. Ontspannen, met humor, maar ook serieus, want trouwen is geen kleinigheid.    Natuurlijk probeer ik zoveel mogelijk aan jullie wensen te voldoen.                  

Het bruidspaar is het middelpunt, waarin ik een kleine bijdrage mag leveren als jullie BABS, aan een onvergetelijke dag. Iedere ceremonie is uniek!

Hierbij vraag ik aan jullie: wat is hierop uw antwoord?