Groot onderhoud Aveling Noord

In de zomervakantie van 2019 werkt gemeente Rotterdam aan de Aveling in Hoogvliet; tussen de A15 en de Groene Kruisweg. Gemeente Rotterdam voert onderhoudswerk aan het riool uit. De weg krijgt nieuw, stil asfalt en de indeling tussen de Oude Wal en de A15 verandert.

De voorbereidingen voor het groot onderhoud aan de Aveling zijn gestart. Deze zomer wordt het riool vervangen en daarna wordt de weg opnieuw geasfalteerd. Op dit moment wordt vooral in de berm en rond de fietspaden gewerkt. Het verkeer heeft hier weinig last van. In juni worden de rotondes (Venkelweg, Laning, Oude Wal) ieder één weekend afgesloten voor werkzaamheden. De rotondes kunnen tijdens het groot onderhoud wel door overstekend verkeer gebruikt worden.

Op de hoogte blijven?

Kijk voor de planning en het laatste nieuws over deze werkzaamheden op www.rotterdam.nl/wonen-leven/aveling-noord.

Stuur een e-mail naar aveling-noord@rotterdam.nl om de digitale nieuwsbrief te ontvangen. U kunt ook de Aan de slag! app van de gemeente Rotterdam op uw mobiele telefoon installeren. Nieuwsberichten, updates en andere informatie kunt u dan altijd eenvoudig terugvinden. De app is gratis te downloaden voor Apple en Android.