Helga Helpt op Halfweg-Molenwatering

Onder het motto 'Helga Helpt' ondersteunt klimaat- en duurzaamheidsambassadeur Helga van Leur van april tot juni 2021 ondernemers op bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering bij het verduurzamen van hun bedrijf.

Hoe werkt het?

Bedrijven en organisaties op het terrein krijgen de mogelijkheid om haar uit te nodigen. In eerste instantie digitaal, en wanneer de situatie het weer toe laat, op locatie. Afhankelijk van de behoefte ondersteunt Helga bedrijven in specifieke vraagstukken, maar kan zij ook inspireren op het gebied van verduurzaming. Ook haalt zij namens de gemeente en het bestuur van de bedrijfsinvesteringszone (BIZ) Halfweg-Molenwatering bij ondernemers op welke kansen en belemmeringen zij zien op het gebied van verduurzaming, om vervolgens een gezamenlijk actieplan op te stellen.

De actie 'Helga Helpt' is een samenwerking tussen de gemeente en BIZ Halfweg- Molenwatering. Meer info over de BIZ leest u hier.

Gaat u op ontdekking met Helga?

Bent u ondernemer op Halfweg-Molenwatering en wilt u Helga uitnodigen voor en gesprek? Dan kunt u een e-mail sturen aan: HelgaHelpt@bizhm.nl.

Samenwerking

Geen interesse in Helga Helpt maar wel in andere activiteiten rond verduurzaming? Of onderneemt u vanuit een andere locatie in Nissewaard en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor verduurzaming? Neem contact met ons op via duurzaamheid@nissewaard.nl.

Uw duurzame initiatief op Wij.Doen.Groen.

Heeft u een duurzaam initiatief dat u graag wilt delen? U kunt uw initiatief plaatsen op het platform Wij.Doen.Groen. Ook vindt u hier een toolbox met tips, tricks en informatie om met duurzaamheid aan de slag te gaan. Of kijk op de pagina Duurzaamheid.