Inloopbijeenkomst over fase 1 van de Lange Groeneweg

Woensdag 18 mei is er in basisschool de Maasoever een inloopbijeenkomst over de uitvoering van fase 1 van de Lange Groeneweg. Tussen 19:00 uur en 21:00 uur bent u hier van harte welkom. Tijdens de inloopbijeenkomst is de aannemer, Aannemingsbedrijf D.C. Molendijk B.V. uit Spijkenisse, aanwezig om de plannen voor de uitvoering aan u toe te lichten. Ook kunt u tijdens deze bijeenkomst vragen stellen of opmerkingen achter laten over de uitvoering.

Fase 1 bestaat uit de reconstructie van de Lange Groeneweg. Op een later moment, hoogstwaarschijnlijk na de bouwvak van 2022, wordt er een inloopbijeenkomst georganiseerd voor fase 2 (herstraten Maria Tesselschadestraat, Margaret Staal-Krophollerstraat, Theo Mann-Bouwmeesterstraat en Annie van Hattemstraat).

De bewoners van de Lange Groeneweg ontvangen binnenkort vanuit de aannemer een brief met alle informatie. Deze informatie komt ook op de projectpagina te staan.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de projectleider (Willem van Welsum), via 06-41588890 of w.vanwelsum@nissewaard.nl.