Kom nu zónder afspraak langs voor uw corona-prik!

Op alle priklocaties van GGD Rotterdam-Rijnmond kan iedereen vanaf 12 jaar zonder afspraak een prik tegen corona krijgen.

Welk vaccin krijg ik?

Op alle locaties prikt de GGD het Pfizer-vaccin. Daarnaast kunt u op een aantal locaties ook terecht voor het Janssen-vaccin (waaronder Schuttersveld). Voor het Moderna-vaccin kunt u terecht in Gorinchem.

Kan ik ook voor de tweede prik komen?

Ja, ook voor uw tweede prik kunt u zonder afspraak komen. Er moeten wel minstens 21 dagen tussen de eerste en de tweede Pfizer-prik zitten.

Wat moet ik meenemen?

  • Mondkapje.

  • Identiteitsbewijs, zoals een paspoort of Nederlandse identiteitskaart (ID-kaart).

  • Uw gele vaccinatieboekje (als u daar een stempel in wilt).

  • Draag kleding waarbij u uw bovenarm makkelijk kunt ontbloten.

Waar kan ik terecht?

Kijk voor de locaties, adressen en bezoektijden op ggdrotterdamrijnmond.nl.

Sportcomplex De Eendraght in Hellevoetsluis

Sportcomplex De Eendraght in Hellevoetsluis is een van de vaccinatielocaties waar u een coronavaccinatie kunt krijgen. Inwoners die niet zelf naar deze locatie kunnen reizen, kunnen gebruik kunnen maken van het Wmo vervoer (regiotaxi), ook wanneer zij hier geen indicatie of pasje voor hebben. Heeft u geen pasje voor het Wmo vervoer? Neemt u dan contact op met de gemeente Nissewaard via 14 0181 en geef aan dat u ondersteuning wilt bij het vervoer naar de vaccinatielocatie. Voor u wordt een tijdelijke vervoerspas aangemaakt waarmee u een rit kunt boeken naar de vaccinatielocatie in Hellevoetsluis. Voor deze rit wordt een kleine bijdrage gevraagd die vergelijkbaar is met de kosten van het openbaar vervoer.