Kwaliteitslabel voor Stadhuis parkeergarage

Vanochtend ontving wethouder Hamerslag uit handen van bestuurslid Di Tella van VEXPAN Nederland het ESPA-kwaliteitslabel gekregen voor de Stadshuis parkeergarage. Met de award laat Nissewaard de gebruikers van de parkeervoorziening zien, dat ze geparkeerd staan in een garage die een onderscheiding heeft verdiend op het gebied van veiligheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Waardering

Wethouder Hamerslag is trots op de onderscheiding.

Het laat zien dat de investeringen die we in de afgelopen jaren in deze garage hebben gedaan, gewaardeerd worden en een bijdrage leveren aan de kwaliteit voor onze bezoekers als het om parkeren gaat.
Wethouder Hamerslag

Vexpan is het Platform Parkeren Nederland, waarbinnen allerlei partijen die bij de parkeersector betrokken zijn, zoals gemeenten, elkaar vinden. Het bedrijf richt zich op straatparkeren en parkeergarages, gratis parkeren en betaald parkeren, mechanisch parkeren en parkeerapparatuur.

Stimulans

Niet alleen de Stadhuis parkeergarage is de afgelopen maanden onder handen genomen. Ook de City Plaza garage heeft een flinke opknapbeurt gehad. De gemeente Nissewaard wil daarmee het parkeercomfort voor bezoekers en inwoners verder verbeteren. Voor wethouder Hamerslag is de ESPA-award een steuntje in de rug:

Dit is weer een mooie stimulans voor al die mensen die zich met het beheer en onderhoud van de parkeergarage bezig houden, om op de ingeslagen weg voort te gaan en te kijken of we wellicht nog meer verbeteringen kunnen aanbrengen.
Wethouder Hamerslag