Nog slechts enkele plekken beschikbaar voor Cybercrimecongressen Zuid-Hollandse Eilanden

Hoewel vaak wordt gedacht dat kleine ondernemingen niet interessant zijn voor cybercriminelen, neemt het aantal gerichte cyberaanvallen op deze doelgroep drastisch toe. Ook op Goeree-Overflakkee, de Hoeksche Waard en Voorne-Putten. Daarom worden op 17, 18 en 30 mei cybercrimecongressen georganiseerd door het Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden en de digitaliseringsdeal Zuid-Hollandse Delta, in samenwerking met de gemeenten en andere partners. Het congres is er volledig op gericht om u als ondernemer te vertellen welke risico’s er zijn en wat u hiertegen kan doen. U kunt zich nog aanmelden.

Ewout Genemans, bekend van televisie en zijn programma’s waarin criminaliteit centraal staat, treedt tijdens deze congressen op als dagvoorzitter. Hij gaat in gesprek met cybersecurity expert cyberexpert Erik de Jong van Fox-IT, de politie, een slachtoffer, een verzekeraar en de burgemeester. Na het congres bent u op de hoogte van alles wat u moet doen om te voorkomen dat u slachtoffer wordt.

30 mei in Theater de Stoep

Op Voorne-Putten vindt het congres plaats op maandag 30 mei in Theater de Stoep in Spijkenisse. Inloop vanaf 16.30 uur met diner. Einde 20.15 uur, aansluitend een netwerkborrel. Deelname is gratis. Aanmelden kan via cybernetwerkzhe.nl.

Komt 30 mei niet uit, dan kunnen ondernemers ook nog op 17 of 18 mei aansluiten:

•         Goeree-Overflakkee op 17 mei a.s. in ‘Zoet of Zout’ in Stellendam. Inloop vanaf 16.30 met diner. Einde 20.15, aansluitend een netwerkborrel.

•         Hoeksche Waard op 18 mei a.s. in de Rabobank in Heinenoord. Inloop vanaf 16.30 met diner. Einde 20.15, aansluitend een netwerkborrel.