Op zoek naar een huis in Nissewaard? Kom 12 november naar de Woonmarkt

Het actuele nieuwbouwaanbod in Nissewaard, de zelfbouwkavels die op dit moment beschikbaar zijn en informatie over de starterslening. Dat en meer is te vinden op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 12 november in Theater de Stoep in Spijkenisse. Behalve over nieuwe fases van bestaande projecten krijgt u op de Woonmarkt ook informatie over een geheel nieuw project: Schoener, in De Haven Spijkenisse.

Nieuwbouw, zelfbouw, financieel advies en advies van de notaris

Tijdens de Woonmarkt Nissewaard wordt niet alleen woningaanbod gepresenteerd. U kunt ook een inschatting laten maken van wat u maximaal kunt lenen voor een woning. Daarnaast kunt u zich laten adviseren over wat voor u verstandiger is: kopen of huren. Verder kunt u in gesprek met een notaris, bijvoorbeeld over wat u allemaal moet regelen als u gaat samenwonen. Makelaars vertellen over wat zij bij het kopen of verkopen van een huis kunnen betekenen. En de gemeente is aanwezig met informatie over de starterslening en over het actuele aanbod zelfbouwkavels.

Van 19.30 tot 21.30 uur. Parkeren in parkeergarage

De Woonmarkt is geopend van 19.30 tot 21.30 uur. De toegang is gratis. Rond 20.30 uur is er in de kleine zaal van het theater een presentatie over een van de nieuwbouwprojecten op de Woonmarkt: Stella Nova in Sterrenkwartier. Theater de Stoep is te vinden aan het Theaterplein 1 in Spijkenisse. Pal naast het theater kunt u in een grote parkeergarage (Gorsstraat 22) uw auto kwijt.

Meer informatie

Meer informatie over de Woonmarkt Nissewaard is te vinden op nissewaardwoont.nl/woonmarkt. Daar staat onder meer een overzicht van de nieuwbouwprojecten op de Woonmarkt.