Spreekuur GOA in de Gildenwijk

De GOA’s houden spreekuur

Wat speelt er bij u in de buurt? Net als u wil de gemeente een veilige en schone leefomgeving. Daarom heeft de gemeente gemeentelijke opsporingsambtenaren (GOA’s) in dienst. GOA’s houden toezicht op de leefbaarheid en veiligheid. Ook geven zij voorlichting aan bewoners over bijvoorbeeld de regels wanneer u uw hond uitlaat. Iedere wijk en elk dorp in Nissewaard heeft een eigen GOA.

Janet, de buurtGOA is gestart met een spreekuur in de Gildenwijk. Loop gerust eens bij haar binnen voor een kop koffie.

U kunt op dit spreekuur een melding doen over de buitenruimte, bijvoorbeeld een aanhanger die ergens onbeheerd staat, overlast van honden of een mogelijk gevaarlijke situatie. De GOA kan u ook doorverwijzen naar een instantie die u verder kan helpen, zoals buurtbemiddeling bij burenruzie of een budgetcoach. Ook kunt u zich hier aanmelden als u mee wilt lopen met Buurtpreventie. En hebt u ideeën over het verbeteren van uw buurt? Die kunt u ook meenemen naar het spreekuur.

Contact

De GOA in uw buurt is Janet. Zij houdt spreekuur iedere eerste woensdag van de maand van 10.00 - 11.00 uur in het pand aan Wagenmaker 14 in Spijkenisse. De GOA’s zijn verder te bereiken bij de gemeente via telefoonnummer 14 0181