Werkzaamheden Aveling Hoogvliet begonnen

In de zomer van 2019 voert de gemeente Rotterdam groot onderhoud uit aan de Aveling in Hoogvliet, tussen de A15 en de Groene Kruisweg. Het riool wordt voor een deel vervangen. Daarna krijgt de weg nieuw, stil asfalt en de indeling tussen de Oude Wal en de A15 verandert. Afgelopen weekend is de rotonde Aveling - Digna Johannaweg/Laning afgesloten in verband met voorbereidende werkzaamheden. Komend weekend (21-24 juni) is de rotonde Aveling - Venkelweg/ Binnenban afgesloten.

Waarom is onderhoud nodig?

Op verschillende plekken moet het riool vervangen worden. De gemeente Rotterdam gebruikt dit moment om ook de verkeerslichten te vervangen, de wegindeling te verbeteren op een aantal plekken en nieuw, stiller asfalt aan te brengen. Zo kan de weg er weer jaren tegen. Er wordt gewerkt vanaf de kruising tussen de Groene Kruisweg en de Aveling tot aan de oprit naar de A15. De Groene Kruisweg valt buiten dit project en is gewoon te gebruiken door verkeer.

Meer weten?

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en planning? Kijk dan op www.rotterdam.nl/avelingnoord. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de communicatieadviseur van de gemeente Rotterdam, Ilse van den Berg. Dit kan via e-mail aveling-noord@rotterdam.nl of bel naar 06-18 29 40 15.

Nieuwsbrief ontvangen

U kunt zich via bovenstaand e-mailadres ook aanmelden ook voor de nieuwsbrief. Deze wordt door de gemeente Rotterdam regelmatig verstuurd. De eerste editie van deze nieuwsbrief vindt u hieronder.

Aveling Hoogvliet