Wielerronde in centrum Spijkenisse

Zaterdag 18 mei wordt de Zuid-Hollandse Eilanden Tour gereden. Start en finish zijn op de Marrewijklaan ter hoogte van de Uitstraat. De toertocht begint om 09.00 uur en de klassieker start om 12.30 uur. De route is ca. 155 km lang en gaat via Hoogvliet naar de Heinenoordtunnel via de Hoekse Waard naar Goeree-Overflakkee. Na de nodige kilometers op dit eiland te hebben gemaakt keert de karavaan weer terug naar Voorne en Putten. De tocht en de wedstrijd rijden dezelfde route. De finish van de klassieker wordt om 16.15 uur verwacht. Meer informatie kunt u vinden op www.zhetour.nl.

Daarnaast zijn in het centrum van Spijkenisse de hele dag wedstrijden voor de jeugd. Deze wedstrijden worden gereden over het parcours  Marrewijklaan, Breestraat, Groene Kruisstraat en Vredehofstraat. De jeugdwedstrijden beginnen om 10.00 uur. Tussen 12.00 uur en 12.45 uur is er een pauze om de start van de klassieker om 12.30 uur mogelijk te maken. Daarna worden de jeugdwedstrijden vervolgd.

Om 16.30 uur is de huldiging van de winnaar van de klassieker.

Afsluitingen

Het gebied op en tussen Marrewijklaan, Breestraat, Groene Kruisstraat  en Vredehofstraat is op zaterdag 18 mei van 07.00 tot 19.00 uur afgesloten voor alle verkeer.