Herinrichten Nachtegaalstraat, Spijkenisse

In de Nachtegaalstraat in Spijkenisse worden nieuwe woningen gebouwd. Vroeger stond hier een school. Het gedeelte rondom de nieuwbouw krijgt een nieuwe inrichting. En er komt een speelweide.

Wat gaan we doen?

Nieuwbouw De Nachtegaal

De bouw van de appartementen is bijna klaar. Naar verwachting worden de appartementen in mei van dit jaar opgeleverd.

Opnieuw inrichten gedeelte Nachtegaalstraat

We gaan een gedeelte van de Nachtegaalstraat vernieuwen om deze mooi aan te laten sluiten op de nieuwgebouwde appartementen. Tijdens de werkzaamheden aan de straat wordt er een nieuwe hemelwaterafvoer (regenwater) aangesloten op het riool en worden er ondergrondse afvalcontainers geplaatst. Ook worden er aan de kant van de bestaande woningen parkeerplaatsen aangelegd.

Speelweide Nachtegaalstraat

Er komt een speelweide aan de Nachtegaalstraat. Begin 2022 maken we samen met de bewoners uit de buurt een plan. We verwachten dat eind juni 2022 de speelweide klaar is.

Planning

  • Het nieuwbouwproject De Nachtegaal wordt in mei 2022 opgeleverd.

  • De werkzaamheden aan de straat beginnen in de week van 7 februari 2022. Deze werkzaamheden duren ongeveer 5 weken. Naar verwachting zijn de werkzaamheden op 16 maart 2022 afgerond.

  • De verwachting is dat de speelweide eind juni 2022 gereed is.

Tekeningen

Nieuws

Het laatste nieuws, aankondigingen en ontwikkelingen:

(Bewoners)brieven

Overzicht van verzonden (bewoners)brieven en andere documenten:

Heeft u nog vragen?

Heeft u algemene vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met projectleider Willem van Welsum op telefoonnummer: 06 - 41 58 88 90 of per e-mail : w.vanwelsum@nissewaard.nl.

Heeft u vragen over de woningbouwontwikkeling aan de Nachtegaalstraat? Neem dan ontact op met projectleider Dirk de Regt op telefoonnummer 14 0181 of per e-mail: d.deregt@nissewaard.nl.