Herstraten Parklaan-Hogeweg

De gemeente Nissewaard gaat de Parklaan en de Hogeweg in Spijkenisse opnieuw bestraten en inrichten. De projectgrenzen reiken van de Ouverturelaan tot aan de Hogeweg.

Wat gaan we doen?

De huidige straat is toe aan onderhoud, daarom wordt de bestrating opnieuw aangelegd en ingericht. Het plantsoen tegenover Parklaan 57 t/m 63 wordt uitgedund en een aantal bomen worden gekapt. Mogelijk worden er ook nieuwe bomen aangeplant. Het straatmeubilair wordt verwijderd of vervangen. Ook worden een aantal lantaarnpalen verplaatst en verlichting in slechte staat wordt vervangen.

Om hierbij de wensen mee te nemen van omwonenden, is er in juni 2020 een enquĂȘte onder de bewoners uitgezet. De gemeente organiseert in december 2020 ook een digitale inloopavond.

Tijdens de gehele uitvoering van het project doet de gemeente haar uiterste best om de overlast voor omwonenden zoveel mogelijk te beperken.

Bekijk de tekeningen in een pdf-reader.

Omleidingen

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid. Kijk op MELVIN voor de meeste actuele omleidingsroutes. U vindt MELVIN op melvin.ndw.nu/public.

Planning

De verwachting is dat de werkzaamheden eind 2020 of het eerste kwartaal van 2021 gaan starten. De actuele planning van de werkzaamheden vindt u onder Nieuws en updates.

Nieuws en updates

Ontwerpvoorstel 1 kreeg 61 procent van de stemmen en dit ontwerp gaan wij uitvoeren. Zodra de planning voor de uitvoering bekend is, publiceren wij dat op deze projectpagina. Lees meer

Bewonersbrieven

Overzicht van verzonden (bewoners)brieven.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met:

  • Dijon Boers, projectleider, telefoonnummer 06 - 29 45 84 90 of per e-mail: hj.boers@nissewaard.nl, of
  • Willem van Welsum, projectondersteuner, telefoonnummer 06 - 41 58 88 90 of per e-mail: w.vanwelsum@nissewaard.nl.