Speelplek Nachtegaalstraat, Spijkenisse

Gemeente Nissewaard gaat de speelplek in de Nachtegaalstraat in Spijkenisse opnieuw inrichten. De speeltoestellen worden naar verwachting begin november geplaatst. Gelijktijdig met de inrichting van de speelplek plant de gemeente ook het groen aan. 

Ontwerptekening speelplek Nachtegaalstraat Spijkenisse

Wat gaan we doen?

De woningbouwontwikkeling aan de Nachtegaalstraat is gereed en de Nachtegaalstraat zelf is opnieuw ingericht. Wat nog resteert is de aanleg van de nieuwe speelplek en het groen aan de Nachtegaalstraat. Bewoners uit de omgeving konden via een enquête hun voorkeur aangeven over welke speeltoestellen zij graag zien op de speelplek. Onder de kop ‘Tekeningen’ vindt u het ontwerp van de speelplek en de beplanting.

Planning

Op maandag 24 oktober begint de aannemer GKB Realisatie met de werkzaamheden aan de speelplek. In de week van 14 november worden de speeltoestellen geplaatst. Wanneer de werkzaamheden volgens de planning kunnen worden uitgevoerd is de speelplek (inclusief de beplanting) op 2 december gereed.

832 kB
Planning speelplek Nachtegaalstraat
GKB realisatie

Tekeningen

Heeft u vragen?

Heeft u algemene vragen over de werkzaamheden of heeft u een opmerking op het ontwerp van de speelplek en/of het groen?

Neem dan contact op met projectleider Willem van Welsumtelefoonnummer: 06 - 41 58 88 90e-mail: w.vanwelsum@nissewaard.nl