Onderhoud asfalt aan De Ganzenjager

Het asfalt van De Ganzenjager is aan vervanging toe. Daarom voert Aannemingsmaatschappij Van Gelder in opdracht van de gemeente Nissewaard groot onderhoud uit vanaf 24 augustus 2020.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze werkzaamheden wordt onder andere het asfalt vervangen, de kruising met het fietspad verhoogd aangelegd en parkeervakken opnieuw bestraat. Aan de inrichting van de weg veranderd nagenoeg niets.

De werkzaamheden hebben onder andere gevolgen voor de bereikbaarheid van de wijk en voorzieningen. Het werk wordt, om de overlast te beperken, uitgevoerd in meerdere fasen. Wij informeren u hierbij over onze werkzaamheden, afsluitingen, omleidingen en te verwachten hinder. In het werk wordt u middels borden, lichtkarren en door verkeersregelaars geïnformeerd en omgeleid.

Planning

  • De werkzaamheden ter plaatse van De Ganzenjager starten op 24 augustus en worden naar verwachting 23 september 2020 afgerond.

  • In de avond en nacht van 21 op 22 en 22 op 23 september, tussen 21:00 en 06:00 uur, wordt De Ganzenjager volledig afgesloten! voor al het verkeer.

Bewonersbrieven

Heeft u vragen?

Bij vragen of opmerkingen kunt u de omgevingsmanager van Aannemingsmaatschappij Van Gelder benaderen, Erik van Herk telefoonnummer: (06) 46 09 58 17 (bereikbaar op werkdagen van 7:30-17:30 uur) of per mail via nissewaard@vangelder.com.

Voor vragen gedurende uit te voeren nachtwerk kunt u contact opnemen met de projectbegeleider van de Gemeente Nissewaard, de heer Wil H├Ârnemann, telefoonnummer: (06) 13 67 03 24.